Mit tegyek, ha gyereket akarok, de nincs meg hozzá az anyagiak?
25 vagyok, szeretnék 30 alatt szülni, 30 fölött már nem biztos, hogy vállalnám már.
Nagyon vágyom egy gyerekre, és a férjem is, de még mindig nem tudtuk megteremteni azokat az anyagi dolgokat, amik szükségesek egy gyerek felneveléséhez, és nem is mostanában lesz ez megteremtve.
2 szobás albérletben lakunk, az ingatlan árak az egekben, házunk lehet már sose lesz. Szerintem nem ideális egy gyerekkel albérletben lakni, mert garantált a 2-3 évente költözés. Nem tudnánk annyi mindent biztosítani a gyereknek és nem szeretném, ha emiatt kinéznék őt az osztálytársai és barátai, mint ahogy engem kinéztek anno. (Nem azt mondom, hogy mindent megvennék neki, de van egy szint, amit biztosítani kell.)
Nem írtad, hogy mit értesz az alatt, hogy nem tudnál mindent megadni.
Miért cikiznék az osztálytársai? Mert nem 20ezres pulcsiban jár? (Szerintem ez baromság). Vagy azért, mert évekig ugyanazt az elkopott nadrágot tudja csak hordani? Nem mindegy, na nem a cikizés szempontjából, hanem abból, hogy tényleg bevállaljátok-e.
Ahogy az se mindegy, hogy alig bírnátok egy használt babakocsit megvenni, vagy csak nem igazán futná 300 ezres darabra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!