Ha az anyagiak nem számítanának, hány gyereket vállalnál?
Akkor is csak max. kettőt, de a második még úgy is csak megfontolás alatt van, hogy anyagilag egyáltalán nincs akadálya.
Nem pénzzel lehetne motiválni, hanem azzal, ha odafent valaki megígérné, hogy legközelebb nem maradunk ott majdnem a gyerekkel a szülésnél, nem kell évekig fejlesztésre járnunk, nekem nem kell helyrehozó műtét...stb.
Az anyagiak nem számítanak.
Egyet vállaltunk, és tökéletes az életünk. 4 éves.
Anyagilag vállalhatnánk többet is.
Egy kislányunk van, és ő is marad egyedül, legalábbis a párommal nem tervezünk másodikat-harmadikat.
Nyugodtan lepontozhattok ezért engem is. Fiatal anyuka vagyok, és engem egyedül a kislányom is teljesen leköt, mindent megkap mi szem-szájnak ingere, hiányban nem szenved semmiben. Rosszindulatúaknak üzenem ezt nem úgy kell értelmezni, hogy 3 évesen iPhone van a kezében! Hanem amire korához mérten szüksége van, nincsenek használt ruhái, új babakocsi, babaszoba, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!