Ha az anyagiak nem számítanának, hány gyereket vállalnál?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 14:29
21/29 anonim válasza:
Akkor is egyet. Anyagilag simán bevállalhatnánk most is még egy gyereket, de nem szeretnék.
22/29 anonim válasza:
Mindig fiút akartam. Kaptam kettőt. Így tökéletes az életünk. Talán még egy 3. fiú elférne.
23/29 anonim válasza:
Kilógok a sorból, de én szívesen vállalnék még egyet, akár kettõt a meglevő 5 mellé. Miért nem tettem?
Most kényelmesen élünk, nem akartam túlzottan kicentizni az anyagiakat, a másik meg a korom, az utolsót 40 évesen szültem.
24/29 anonim válasza:
4-et.
Kettő van, hármat tervezünk, ha nyerünk a lottón, lesz negyedik is :D Ha nem, akkor marad a három :)
25/29 anonim válasza:
Egyet sem.
Sok a pszichopata, nem kell a gyerek.
26/29 anonim válasza:
1 gyermekem van, ha nem kellene az anyagiakon gondolkodni akkor még 2-3 gyermek jöhetne.
27/29 anonim válasza:
Maximum egyet, de ha csak rajtam múlna, egyet sem.
28/29 anonim válasza:
4-5 gyereket szeretnénk,ha lehetne.Mindketten nagy családra vágytunk.
Eddig egy gyerekünk van,még egy teso belefér,de szerintem több sajnos nem lesz.
Anyagiak és idöhiány miatt sem.
29/29 anonim válasza:
1 fiam van, akármennyi pénzünk lenne, akkor sem lenne több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!