Szerintetek melyik a jobb babakaja? A házilag gyártott vagy a bolti? Ti milyet adtok inkább a babatoknak? És ha az anyagiak nem számítanának akkor milyet adnátok?
első, ha tudnád mennyi só és cukor van a bolti bébiételekben...
Laborban bemértünk már párat.
Én házikaját adok a fiamnak, abba tudom, hogy mi van.
természetesen megnéztem, h mit adok neki.
1.
Elhiszem, hogy bemértétek, de nem hiszem, hogy az, amelyikre rá van írva, hogy nincs benne cukor abban lenne.
És a bolti bébiételek nagyon ízetlenek. A fiam imádta, amit én főztem, mind kiköpte, ezért döntöttem a bolti mellett. És mivel piacról szerzem be a hozzávalókat, nem én termelem, így nem áltatom magam azzal, hogy tudom, mi van benne.
Kecskeméti, és univer vált be.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Azért kérdeztem, mert a kisfiam 6,5 hónapos és nem nagyon akarja enni az én főztömet! :( (Van 2 kislányom is, szerintük nagyon jól főzök! :) Annak idején a lányok nem ették a boltit, csak amit én pempőztem nekik. )A kisfiú a bolti babakaját mindig megeszi, szereti, pedig szerintem borzalmas ízük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!