Szerintetek melyik a jobb babakaja? A házilag gyártott vagy a bolti? Ti milyet adtok inkább a babatoknak? És ha az anyagiak nem számítanának akkor milyet adnátok?
az én 6 hónapos picurkám sem eszi meg amit neki csinálok! bezzeg a boltit...napi fél üveg főzeléket kap ebédre meg fél üveg gyümölcsöset délután!
mi is a kecskemétit próbáltuk azt szereti meg lehet kapni vmi más fajtát asszem kutyus van rajt gyümölcsöseket csak azt szereti és meglepően olcsó asszem 200ft/üveg=)
Nálunk a Hipp vált be. (utolsó vok.)
Írtam is a hipp-nek, h miért van az, h a kecskemétit nem eszi meg a hippet meg igen. (egy cég) Mondták, h a kecskeméti magyar receptek alapján készül, a hipp meg nemzetközi szabályoknak megfelelően, bio alapanyagokból. Remélem majd megeszi az én főztöm is, ha nagyobb lesz. :) Bár így azért könnyebb az életünk, hogy nem kell neki főzni. :)
Az én kislányom is az üvegeset ette/eszi. Amiket én főztem neki, azt mond ki kellett dobnom. Most, hogy már eszik sokmindent a mienkből is, azokat szereti, ezekben van már egy kevés fűszer. Ha olyat főzök, ami nem neki való, akkor marad az üveges. Csak főzelékből kap üvegest, a gyümi, joghurt házi koszt.
10,5 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!