Mit tegyek, ha gyereket akarok, de nincs meg hozzá az anyagiak?
25 vagyok, szeretnék 30 alatt szülni, 30 fölött már nem biztos, hogy vállalnám már.
Nagyon vágyom egy gyerekre, és a férjem is, de még mindig nem tudtuk megteremteni azokat az anyagi dolgokat, amik szükségesek egy gyerek felneveléséhez, és nem is mostanában lesz ez megteremtve.
2 szobás albérletben lakunk, az ingatlan árak az egekben, házunk lehet már sose lesz. Szerintem nem ideális egy gyerekkel albérletben lakni, mert garantált a 2-3 évente költözés. Nem tudnánk annyi mindent biztosítani a gyereknek és nem szeretném, ha emiatt kinéznék őt az osztálytársai és barátai, mint ahogy engem kinéztek anno. (Nem azt mondom, hogy mindent megvennék neki, de van egy szint, amit biztosítani kell.)
Hát ha neked az vénasszony, akkor lehetséges, hogy hamarabb kellett volna gondolkodni, többet dolgozni, többet tanulni, és a többi.
Igényei mindenkinek vannak, de a semmire nem fognak megvalósulni.
"Nem akarok 50 éves vénasszony lenni a gyerekem ballagásakor."
Nem leszel, mert ha tartod, amit mondasz, akkor nem lesz gyereked.
Gond letudva.
Már csak azt nem tudom, hogy milyen választ vártál.
Fiatalon akarsz szülni, de nincs rá keret, és olyan háttér amiben ideális körülmények vannak.
A te fejedben ez a válasz van: "nem baj, sokan szülnek így, majd lesz valahogy!"
:DDDDDDD Szeretnéd, ha fizetnénk?
Vagy adjunk egy lakást? Vagy mi? :D
Ha gyereket akarsz akkor ahhoz egy szerető partner kell akivel összebújsz.
Ahova az Isten báránykát ad, oda legelőt is fog adni.
Mindig, de mindig lesz egy következő anyagi ok, hogy most éppen miért nem szabad még.
40 évesen is csak annyi változik, hogy nagyon durván beindul a vészcsengő, hogy kifutsz az időből és akkor ott pánikolva rohanhatsz a meddőségi központba. És akkor ott hirtelen már nem lesz fontos a kacsalábon forgó ház.
Ha dolgoztok rendesen akkor tuti megkaphatjátok a baba várót ami pont arra való, hogy hirtelen 10 millióval előrébb legyél és így ha anyagi oka lenne, akkor ne 35-40 éves legyél az első gyereknél.
Csakis rajtatok múlik, hogy mikor lesz gyereketek. Ha vállalsz most vagy ha 5-10 évet tologatod azt is meg fogod tudni magyarázni saját magadnak.
"Ahova az Isten báránykát ad, oda legelőt is fog adni."
Oké, magyarázd ezt a több ezer árva gyereknek, meg akiket kiragadtak a rossz körülmények közül és intézetbe, nevelőkhöz tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!