Mi a véleményetek a kötődő nevelésről?Ti alkalmazzátok?
Anett...én egy kis faluban lakok.A mosható pelenka miatt és a hordozás miatt úgy néznek rám mint az ufóra.Minden egyes sétával megállít valaki ,hogy ezt ,hogy veszed a hátadra kap ez a gyerek levegőt???
Az első fiammal nem sikerült a szoptatás.Mert ha sír akkor csak az lehet a baj ,hogy éhes és tutira nincs elég tejem engedjem el a tápszer a legjobb. A második fiammal nem hagytam befolyásolni magam ,simán tudok szoptatni...
Kezd dacolni a nagy ,már megkaptam ,hogy bizony jó lenne egy anyai pofon végre. Miért?Mert éppen nem kap meg valami felesleges dolgot és dacol ,mert ő így fejezi ki magát?Verjem szét? Én ezekre gondolok.Egyebkent meg engem nem zavar a sima pelenka ,vagy az sem ha valaki nagyobb hangú mint én az utcán a gyerekével.Nem szeretek ítélkezni ,nem ez a típus vagyok és feltételezem ,hogy mindenki a legjobbat akarja a gyerekének.Próbálom ezt az elvet követni ,de minél jobban beleásom magam ,annál jobban rástresszelek mindenre.Egy kicsit ezt érzem...
En is hordoztam, mèg szoptatom és egyutt alszunk! Mert szeretumk vele aludni!
En a levàlàs miatt aggòdom, hogy mennyire fogjuk konnyen venni. Gondolok itt a bölcsire. Szerintetek?
Kedved kèrdező!
Nagyon èrdekel, hogy megy a beszoktatàs! Elvileg a 4. Bolcsis napon esik le nekik, hogy itt valamilyen folyamat elindul, ez redszer lesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!