Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kötődő...

Mi a véleményetek a kötődő nevelésről?Ti alkalmazzátok?

Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 23:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%
20 en nem vagyok egyuttalvas parti. Mégis mióta bejelzett a legzesfigyelo együtt alszunk. Lehet tervezni dolgokat, meg lehetnek elveink, aztan az élet majd megmondja...
2020. júl. 15. 13:43
 22/30 A kérdező kommentje:

Anett...én egy kis faluban lakok.A mosható pelenka miatt és a hordozás miatt úgy néznek rám mint az ufóra.Minden egyes sétával megállít valaki ,hogy ezt ,hogy veszed a hátadra kap ez a gyerek levegőt???

Az első fiammal nem sikerült a szoptatás.Mert ha sír akkor csak az lehet a baj ,hogy éhes és tutira nincs elég tejem engedjem el a tápszer a legjobb. A második fiammal nem hagytam befolyásolni magam ,simán tudok szoptatni...

Kezd dacolni a nagy ,már megkaptam ,hogy bizony jó lenne egy anyai pofon végre. Miért?Mert éppen nem kap meg valami felesleges dolgot és dacol ,mert ő így fejezi ki magát?Verjem szét? Én ezekre gondolok.Egyebkent meg engem nem zavar a sima pelenka ,vagy az sem ha valaki nagyobb hangú mint én az utcán a gyerekével.Nem szeretek ítélkezni ,nem ez a típus vagyok és feltételezem ,hogy mindenki a legjobbat akarja a gyerekének.Próbálom ezt az elvet követni ,de minél jobban beleásom magam ,annál jobban rástresszelek mindenre.Egy kicsit ezt érzem...

2020. júl. 15. 13:47
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Engedd el. Ha a gyerekeid jól fejlődnek, egészségesek, elégedettek, akkor semmi más nem számít és biztosan jól csinálod. Egyébként ki a búbánat mondta, hogy jól csak egyféleképpen lehet gyereket nevelni? Gyerektől is függ, melyiknel mi valik be.
2020. júl. 15. 15:05
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi is egy pici faluban lakunk. Hiába az internet (=információ elérhetősége) minden háztartásban, óriási a sötétség, a maradiság. Tanult, értelmes munkát végző emberek körében is. "Mert (nem) így szoktuk..." Kevés ennél mérgezőbb környezet van, én teljesen megértelek.
2020. júl. 15. 15:15
 25/30 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek ,hasznos válaszokat olvastam. :)
2020. júl. 15. 15:31
 26/30 anonim ***** válasza:

En is hordoztam, mèg szoptatom és egyutt alszunk! Mert szeretumk vele aludni!

En a levàlàs miatt aggòdom, hogy mennyire fogjuk konnyen venni. Gondolok itt a bölcsire. Szerintetek?

2020. szept. 1. 21:07
 27/30 anonim ***** válasza:
71%
Ne aggódj, a társaság iránti igény egyszer csak felülírja a "honvágyat", ezért kell a beszoktatást kis adagokkal kezdeni.
2020. szept. 2. 06:42
 28/30 A kérdező kommentje:
Pont most kezdtük a beszoktatást . Ha gondolod pár nap múlva írok egy tapasztalatot ... még én is aggódok ,mert az a fajta vagyok aki nem hagyja sírni .A bölcsikben viszont általában figyelmen kívül van hagyva ,ha szülő után megy a sírás szval...de egyenlőre a fiam köszöni szépen jól van :D
2020. szept. 2. 21:51
 29/30 anonim ***** válasza:
Van az a pont, amikor uralkodik a sírással, a bújással... Amíg nyugodt, el kell mondani, miért jobb gyerekekkel játszani, mint otthon kuksolni.
2020. szept. 2. 22:20
 30/30 anonim ***** válasza:

Kedved kèrdező!

Nagyon èrdekel, hogy megy a beszoktatàs! Elvileg a 4. Bolcsis napon esik le nekik, hogy itt valamilyen folyamat elindul, ez redszer lesz...

2020. szept. 3. 20:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!