A gyereked mosolya, vagy csupán a létezése tényleg el tudja veled feledtetni, hogy tönkrement a testetek? Leírnátok miért?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 10:16
11/18 anonim válasza:
Külsőre nem ment tönkre a testem látványosan, nem híztam meg, bár picit lógósabb itt-ott, de ugyanakkor izmosabb vagyok, viszont lett egy csomó eü. problémám, szóval a franc tudja, egyébként is öregszem. Ettől még szeretem a gyerekeim, sőt szerettem volna még egyet. Ha már tönkremegyek egyszer ígyis-úgyis, ennek legalább van értelme :D
12/18 anonim válasza:
Nem, mivel mindennapos problémát okozott, nem esztétikait, nem tudja "feledtetni". Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem örülnék, ha újra tudnék pl: futni anélkül, hogy kiesnének érzésre a belső szerveim. Vagy ha nem pisilnék be. Ha tudnék tampont, kelyhet viselni. Ha nem fájna a szex. Vagy ha egyáltalán élvezném. Több műtéten és konzervatív kezelésen is túl vagyok. Hopp, kopp. Persze ettől függetlenül szeretem a gyerekeim.
13/18 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom miért kéne álszenteskedni, hogy jaj, nem gond, ha lóg a mellem, a hasam. Ha nem lenne gond, nem lenne annyi helyreállító műtét.
14/18 anonim válasza:
#13 nem álszenteskedés, ha minimális változáson nem akad ki az ember.
Ha a bokámig lógna, természetesen zavarna, de nem erről van szó. Egyszerűen csak nem annyira feszes, mint előtte. Ez még a belefér és el tudom fogadni kategória.
15/18 anonim válasza:
3 gyerek, és a melleimen kívül semmi nyoma a terhességeknek. A cicik megereszkedtek, ez valóban zavar. Viszont cserébe 1 mérettel nagyobbak is lettek. Férjemen kívül senki nem látja, őt nem zavarja, így én elfogadom. Az hogy mennyire változik meg a tested genetika. Szerencsére nálunk anyai ágon, senkin nem látszik meg a szülés.
16/18 anonim válasza:
Tudod mi teszi tönkre a tested? A gyorsvonat. A terhesség nem.
17/18 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz nekem nem ment tönkre a testem. Megvátozni megváltozott. De aki ezt nem tudja elfogani és így fogja fel hogy tönkremegy, inkább ne szüljön.
18/18 anonim válasza:
Szerintem amiről a 12-es írt, az eléggé tönkremegy kategória. Tudom, mert én is így jártam. És még mennyien...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!