Voltam olyan idióta és nem tettem vizet a mikrós sterilizálóba. Tönkrement (elolvadt, kilyukadt) a benne lévő cumik nagy része. Ami ép maradt azt Ti mernétek használni?
Nem lehet semmi baja amiatt hogy ott benn égett, olvadt meg mellette a többi műanyag cucc?
Azt meg sem kérdezem járt-e más is így, mert úgy érzem csak én lehetek ennyire szerencsétlen :(...
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Nem használtam végül, este előkerestem egy cumisüveget, amit nem szerettem használni, de átmeneti megoldásnak jó volt, korán reggel pedig mentünk a Tesco-ba, vettünk újakat.
csak azért mert a mikró nem bírta,villodzott amint elinditottam meg olyan érdekes hangja volt,amúgy lehet én se veszem észre. gyorsan kikaptam de volt egy kis szívroham, 6 mellszívó palack volt benne (medela és az nem olcsó) meg 2 calma etetőfej (vérdrága) már számolgattam magamban,hogy mennyi lesz ezt újravenni,de szerencsére nem kellett. remélem neked legalább nme volt jól teli pakolva
7es
2 Tomee Tippe cumisüveg és egy Avent cumisüveg volt benne, kb. 6 - 7000 Ft értékben, és maga a sterilizáló is tönkrement, az meg 10 000 Ft. :( :(
Azóta is a hatása alatt vagyok, hogy hogy lehettem ilyen hülye.
Lehet hogy ha nem rohanok vissza a szobába még vasalni, akkor észreveszem én is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!