Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltam olyan idióta és nem...

Voltam olyan idióta és nem tettem vizet a mikrós sterilizálóba. Tönkrement (elolvadt, kilyukadt) a benne lévő cumik nagy része. Ami ép maradt azt Ti mernétek használni?

Figyelt kérdés

Nem lehet semmi baja amiatt hogy ott benn égett, olvadt meg mellette a többi műanyag cucc?

Azt meg sem kérdezem járt-e más is így, mert úgy érzem csak én lehetek ennyire szerencsétlen :(...

2015. febr. 27. 22:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

uh na igen,az se semmi azért. és ha használtan veszel strelizilót? aventet is ilyen 3000 körül láttam egy csomót. végülis jól elmosod,beteszed üvegek nélkül aztán kigőzőlöd.

7es

2015. febr. 28. 17:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy inkább használtan nézünk, cumisüvegeket muszáj volt venni, az sem jött most annyira jól hóvégén :).. Egyelőre kifőzögetem, és nézünk szerintem használtan sterilizálót.
2015. márc. 1. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!