Gátvédelemmel szültem, nemsokára letelik a 6 hét. Mire számítsak a szex terén? (második baba volt, elsőnél vágtak, ott hónapokig fájt a szex)
Figyelt kérdés
Első gyereknél alig tágultam vágtak és 6 hét után is nagyon éreztem a fájdalmat több hónapig, úgyhogy síkosítót használtunk.
Most viszont gátvédelemmel szültem, kb alig volt fájdalom szülés után. Nem nézegettem magam, hogy mi újság odalent.
Akik ugyanígy szültek, nektek minden helyreállt odalent? Nem lettetek tágabbak, szex milyen volt?
Van akinek több idő kellett, mint 6 hét?
Köszönöm!
2020. júl. 8. 13:52
1/3 anonim 

válasza:

Elsőnél szüles masnapjan már semmi nem fájt, de a szex az elején igen. Ha tágabb is lett, minimálisan.
2.nàl repedtem kivul belul, varrtak, a gátam sokáig sajgott érdekes mód a szex első alkalommal sem fájt. Mivel eléggé féltem mi lesz, hogy ennyire megsínylettem a szülést, ezért intimtornàztam és nagyon jó.volt, szűkebb lettem mint elso elotg
2/3 anonim 

válasza:

Gátvédelemmel szültem, a 6 hetes kontroll után meg is próbálkoztunk a szexszel és egyáltalán nem fájt, olyan volt mint szülés előtt, azonnal visszaállt a szexuális életünk normálisba. Nem lettem tág egyáltalán sőt a férjem gyakran megjegyzi, hogy mintha szűkebb is lenne odalent.
3/3 Soundofthewind 

válasza:

Nálam ugyanez volt, elsőnél vágtak, másodiknál nem, a második után egy ideig kellemetlen volt a szex, nem fájt, de furcsa volt, viszont minden alkalommal egyre kevésbé volt problémás a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!