Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rendetlenség miatt tényleg...

Rendetlenség miatt tényleg elvehetik a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Anya folyton ezzel piszkál. Ha nincs lesöpörve a terasz, gondom lesz a gyámüggyel. Ha nincs elmosogatva, gondom lesz a gyámüggyel. Ha kipakolás van a konyhában, gondom lesz a gyámüggyel.
2020. júl. 3. 15:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én gyamugyes vagyok. Elég nehéz elvenni egy gyereket a szüleitől. A gyamugynek sem ez a célja, legvegsobb esetben történik meg a nevelésbe vétel.
2020. júl. 3. 19:21
 12/25 anonim ***** válasza:
92%

Anyósom volt ugyanekkora idióta, csak ő nem ijesztgetett, hanem elkezdett kerepelni, hogy nem érti, a gyerekorvos meg a védőnő miért nem dolgoznak rendesen, és hogy engedhették, hogy IDE hazahozzak egy csecsemőt.

Utána véletlenül 3 hónapig nem láttuk egymást. -_-

2020. júl. 3. 19:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy veszik ,ha sokat szórakozik anyukád akkor nem.engeded be lakásba házba .
2020. júl. 3. 19:40
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyósom rend és tisztaságmániás, de ilyen hülye beszólásai azért nincsenek 😅 ezért nem vehetik el ne aggódj. Mond neki hogy "pár órája még rend volt, pont lekéstél róla".
2020. júl. 3. 20:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is próbálkoztak, nyáron 40 fokban klímanélküli lakásban miért nem öltöztetem fel a babát, hàt rajtam is van ruha, rajta is kellene, el fogják venni, megfàzik..

Ugyanezt kupira, gyereksírásra képesek bemondani..a vicc az egészben, hogy ezek bántalmazó családtagok, akik annakidején jól megvertek, kàromkordnak, szidtak, gyereket sem szabadott volna a közelükbe engedni, meg most se, de nyilván ők jönnek ezzel, csak a látszat meglegyen, a rend.

Szocializmus, tisztaudvar, rendes ház, persze..

2020. júl. 3. 21:54
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

15.

Igen, anno nálunk egy idősebb szomszéd nő okoskodott, hogy makulátlannak kell lennie mindennek. Miközben simán elmesélte, hogy nadrágszíjjal verte a gyerekeit, hetes oviba járatta őket, aztán az egyiket intézetbe is adta, szóba se álnak vele a gyerekei. Most is bőszen fojtja vízbe a kiscicákat, mert sjnálja a pénzt miskárolni a macskáját, akar másokat feljelenteni a gyámügyön, hogy sír a babájuk és biztos azért, mert buliztak, ja a házavatójukat tartották. A legnagyobb gond, a terasz, miért nincs felmosva, ezért szólbi fognak.😄

2020. júl. 4. 08:55
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Na, akkor legközelebb amikor anyád beszól hogy össze kellene seperni, akkor közlöd, csinálja meg ha zavarja, egyébként meg fejezze be ezt vagy menjen haza.
2020. júl. 4. 09:01
 18/25 anonim ***** válasza:
10%
El nem veszik de nem egészséges retekben élni.
2020. júl. 4. 11:46
 19/25 anonim ***** válasza:
97%

18!

A retek meg a rendetlenség nem uyganaz

2020. júl. 4. 12:32
 20/25 anonim ***** válasza:
14%
19es, akinek nincs igénye a rendre annak a tisztaságra sincs.
2020. júl. 4. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!