Többgyerekes anyukák, őszintén. Leszoktatok úgy feküdni, hogy rendetlenség van?
Nincs összepakolva, felmosva, elmosogatva stb.
:)
Őszintén?
A legnagyobb nyugalommal lefekszem úgy, hogy nem mosogattam el a vacsikor használt tányérokat, evőeszközöket. Napközben szoktam felmosni. :)
NAGYJÁBÓL összepakolok. Vmi rendmániás biztos idegrohamot kapna, de nem esünk át semmin, a ruhák a szennyesben és a szekrényben landolnak, nincsenek tányérok, poharak szanaszét a lakásban.
7es, kerhetek az energiadbol? Nekem is egy gyerek van, egezs nap pakolok, mosgatok, a mosogepnek eselye sincs kihulni :D megis estere azert akad par dolog ami lemarad. De mar nincs erom elrakni. Hozza tartozik h mar visszamentem dolgozni is, igy faradtabb is vagyok. Hala az egnek a ferjem azert ebsegit a haztattasba. Ha neha nem rakna o rendet akkor tuti mar megevett volna a lom szanaszet :D,
Ja es amugy olyan nyugodt szivvel el tudok aludni. Nem erdekel, nem azert mert trehany vagyok hanem mert rajottem kar ezen idegesitenem magam. Ha egyszer szalad a lakas hat szalad, majd masnap osszerakom. :-)
Igen! Néha pl. csak globálisan átnézem, hogy rá fogok-e lépni valamire a sötétben a gyerekeknél.
A férjem este 10-kor jön meg, a konyha nagyjából rendezett, hogy jó érzéssel le tudjam ültetni enni.
Elmaradt pakolás, por, stb. egyszerűen nem érdekel. Öt éve vagyok itthon, napi öt órát alszom, én már megtanultam, min kell idegeskedni és min nem.
Meg azt a nézetet is tartom, hogy a gyerekeknek inkább legyen meg a szokásos fél órás altatós szeánsz (saját mese a sötétben, énekek, ima, sok puszi és bújás), mint hogy takarításra fecséreljem az időt. Minek?
Ha annyi időm van, inkább gitározok, ápolom a kapcsolatot legalább neten vagy telefonon a barátaimmal, puccba vágom magam egy forró éjszaka reményében... és valaha én is úgy kezdtem, hogy húúúú, milyen rendetlenség van, de ráérek, még csak este 11! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!