Többgyerekes anyukák, őszintén. Leszoktatok úgy feküdni, hogy rendetlenség van?
Figyelt kérdés
Nincs összepakolva, felmosva, elmosogatva stb.
:)
2015. ápr. 23. 20:22
11/16 anonim válasza:
én kb 3-4 naponta kifulladok, addig mindig pipec pöpec a kégli, elmosogatva, ruhák sterilek, padló csillog villog, játékok elpakova v elmosva is, portörlés, esetleg átrendezés, szinte minden játszik, utána kb megint 3 nap, hogy káosz van..és általában tuti ekkor jönnek rokonok, vagy barátnők. Murphy törvényei ugye.
amikor erőm sincs, kedvem sincs, nem tudom elképzelni sem hogy lehet mindig készen minden egyszerre és egyfolytában, amikor meg lazán, "csípőből" tartom a frontot, meg azon csodálkozom hogy nem voltam én erre képes..
12/16 anonim válasza:
3 gyerek és pontosan ugyanúgy csinálom, mint a hetes válaszoló
13/16 anonim válasza:
Persze, sot rosszul sem erzem miatta magam.Ami megmarad azt reggel megcsinalom.En is dolgozok, 2 gyerkoc van. A szabadnapomon tobbnyire probalom magam utolerni a takaritassal, vasalassal, de mar elegem van.Nem azert mert faraszto, csak mert idopazarlasnak erzem.Az utobbi idoben egyre gyakrabban gondolok ra, hogy szivesebben fizetnek egy takaritononek, mint hogy a gyerekeimtol raboljam el a takaritassal toltott idot.Jelenleg egy hajszal valaszt csak el tole, hogy valoban felvegyek valakit.
14/16 anonim válasza:
Nekem még nincs gyermekem, de így is sokszor előfordul :(
15/16 anonim válasza:
11-es válaszoló: Valahogy együtt érzek veled. És valóban akkor toppan be a váratlan vendégsereg mikor azon a rosszabbik 3 napon mész át. Nálunk is nagyon változó, valamikor a gyerekek maguk a kis takarítók, szó nélkül igénylik hogy elpakoljanak a szobáikban, de bizony többször akad káosz nálunk is. Én mindig reggel mosogatok és reggel mosok fel, én mindig úgy csinálom hogy előbb jusson el mindenki az oviba-suliba-munkhelyre és ezután jön az otthoni káosz eltakarítása vacsi készítés. Estére mire mindenki hazaér szép rend van, mosott ruha tiszta edény, finom vacsi. Tart kb 15 másodpercig az idill és már fel is fordult minden. No de ettől szép családban élni :) Már megtanultam lesza..ni az olyan pofátlan embereket mint pl a sógornőm aki megszólta jó párszor hogy nincs elmosogatva mikor ő hívatlanul betoppant. Menjen haza és ott dirigáljon ne itt. :) Szóval mindenki csinálja az életét úgy ahogy neki jó, mi élünk itt, nekünk így jó.
16/16 anonim válasza:
A 7.vagyok.Most keveredtem ide,mert a középsőm beteg lettí8vmi felsőlégúti nyavaja)és kicsit mozgalmasabb az estém/éjszakám a szokásosnál.Á,ne akarjatok cserélni velem,mert néha még magamat is igen nagyon nehéz elviselni.Sokszor gondolom azt,hogy:na,ez megvár,senkit nem zavar,hogy ez így maradt.Majd holnap megcsinálod...és akkor a kisördög,vagy a démon,vagy nem tudom kicsoda azt mondja:csináld,ne hagyd így,könnyebb lesz holnap,ha ma mindent elvégzel stb.Én meg inkább megcsinálom!Nem vagyok elmebeteg,inkább maximalista.De ez van.Persze most is minden rendben,így megyek el lefeküdni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!