Anyukák, mennyire oké a gyerekre fogni a rendetlenséget és a koszt?
Ha vendéget várunk, akkor én pl tuti rendet rakok és kitakarítok.
Amúgy rendetlenséget csinálni, az hamar megy a gyerekeknek, én se mindig pakolok el napközben, általában csak este. De a kosz az más. Az ő igényszintüknek valószínű ez megfelel.
Jesszus... Az 1 éves gyerek a nap jó részét alvással tölti. Oké, porszívózni mondjuk nem tud akkor mert felébred. De a többi? Miből tart a kajás dobozt egyből kidobni a kukába? Ugyan annyi idő mint ledobni a földre.
Meg jó esetben annak a gyereknek két szülője van. Vagy apuka egy szalmaszálat nem rak keresztbe csak megcsinálta a gyereket? Nem tud vele foglalkozni 1-2 órát amíg ki lesz takarítva? Azt mondjuk megértem ha az anyának semmi kedve úgy ganézni otthon, hogy semmi segítsége nincs. De akkor meg a francért nem lehet elválni és keresni egy olyan pasit aki kiveszi a részét a közös életből?
Ilyen retket nem lehet a gyerekre fogni. Ha lenne otthon folyamatosan mondjuk 3-4 10 év alatti gyerek akkor esetleg. De már egy okosabb 5 évest is meg lehet rá tanítani, hogy legalább a játékait pakolja el. Egy 1 éves nem tud ilyen kuplerájt csinálni, ez csak a szülők igénytelensége. Sajnálom szegényt, hogy ilyen körülmények között nő fel.
Ezt a szintet nem lehet a gyerekre fogni.
A gyerekre azt foghatja az ember, ha szanaszét vannak a jatekok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!