Szülés utáni 3 napban hozhatnak be a rokonok normális ételt vagy a kòrházi koszton kell élni?
Mi ennek a menete?
Elsõsorban a Dél-pesti kòrhàz érdekelne.
Elõre is köszönöm! :)
A kórházba míg bennt voltam végig olyan kaják voltak amit szoptatás alatt nem javasolt mert puffaszt. Káposzta, borsó, hüvelyesek ..stb.
Semmit nem ettem belőle. Anyum főzött húslevest és rakta adagonként dobozba. Volt pár közös hűtő a folyosón. Oda lehetett névvel és szobaszámmal betenni a kaját.
Én Győrben szültem, de szerintem a legtöbb helyen lehet bevinni kaját. Mégse hallhat éhen az ember ha nem szereti esetleg amit ott adnak.
Köszi a vàlaszokat!!
Elsô baba és még soha nem voltam kòrhàzban..
Megnyugtattatok :)
Bevihetnek mindenhol.
Másik kórházban szültem, de azon röhögtem, hogy minden reggeli kenyércsücsök volt. Nem tudom, milyen pékség a beszállítójuk, hogy csak csücsköt gyártanak, közepe meg nincs a kenyérnek :)
Bp. Szent Imrében én az ebédeket nagyon szerettem mindig (3x szültem ott). A reggelit és a vacsorát valóban pótolni kellett, mert az szánalmas volt. Hűtő a folyosókon van.
És mikró is van egy külön helyen, szóval tudsz melegíteni.
Evőeszközt sajátot kell vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!