Milyen ennivalókat csomagoljak magamnak, ha megyek szülni? (A látogatási tilalom miatt nem hozhatnak semmit míg ott vagyok. )
Én ma voltam az István kórházban és ott úgy "müködik" a látogatási tilalom, hogy a kismamák kimehetnek (persze baba nélkül) és fogadhatnak látogatót az előtérben. Oda pedig bármilyen ételt vihetnek nekik.
Érdeklődj utána nálatok mi a helyzet, mert feleslegese "bespájzlnod".
A szüléshez csak (ásvány)vizet vigyél (jó sokat), meg szőlőcukrot, mert az energiát ad.
A többi napra se túl sok mindent, legfeljebb elálló dolgokat, mert a meleg szobában könnyen romlik minden. Lehet, hogy van reggeli, ebéd, vacsora a kórházban. Nálunk volt. Persze nagyon "szoptatásbarát" kaja volt: káposztás tészta, borsófőzelék, szóval nem nagyon voltak tekintettel arra, hogy mi jó a szoptatás szempontjából. Így jó volt a tartalék.
Köszönöm a válaszokat!
Jó lesz, ha legalább lent tudok találkozni a férjemmel, ha lesz erőm lemenni. A kórházi koszton éhen fogok halni. Legalábbis most farkas étvágyam van, azért aggódom a kaja miatt. Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!