Mit csomagoljak össze a kórházba, amire szükségem lesz?
Megköszönném, ha megírnátok, mik azok, amiket feltétlenül vinnem kell magammal a kórházba pl. újszülötteknek való pelenka, saját részre eü betét, esetleg ha császároznának, akkor van-e valami speciális dolog, krémek, vitaminok ilyesmi, hány db hálóing v. törölköző kell, esetleg wc papír, vagy pohár, evőeszköz stb. stb. Még soha nem voltam kórházban és nagyon félek, de nem szeretnék nevetség tárgya sem lenni, hogy bőrönddel vonulok be :)
Köszönöm előre is.
Pontosan nem tudom hogy mit kell vinni, ezt az utánam válaszolók úgyis megírják, de a védőnőnél kihallgattam két kismamát, és az egyik azt mondta, két csomagot kell összeállítani: amit te viszel,az a kisebb, és egy nagyobb pakkot, amit majd az apuka szépen bevisz utánad:)
Engem nem aggasztana,ha összejönne a bőröndnyi mennyiség:)
Bár én csak novemberre vagyok kiírva.
más is kérdezte:))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Én egy sport hátizsákot pakoltam meg az alábbi dolgokkal és minden belefért:
2 hálóing, 2 zokni, 5 bugyi, 16 db betét, sampon, fogkrém, fogkefe, tusfürdő, testápoló, papucs, pohár, kanál, villa, papirzsepi, wc papir, deo, nedves törlőkendő, 1 pelenka, 1 száraz törlőkendő, törülköző, mellszivó, melltartó betét, melltartó, 1 sportkupakos viz, édes keksz, 2 pelenka a babónak, egy kispárna,
Plussz csináltam egy kis csomagot a férjemnek is amig várja hogy megszülessen a baba: csoki, viz, energia ital.
Hát első körben ennyi ami még majd kell a férjem behozza.
Az első szülésemnél se volt másra szükségem hiszen ha minden rendben csak 4 nap :) Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!