Kecskeméten szülök. Mit csomagoljak magamnak és a babának?
Szülőszobai csomag:
Anyának:
• 2 kis törülköző (borogatásnak)
• fényképezőgép (feltöltve)
• telefon, telefontöltő
• óra
• terhes kiskönyv
• leletek
• TB kártya
• személyi, lakcímkártya
• házassági anyakönyvi kivonat
Apának: papucs
Kórházi csomag a gyermekágyas osztályra:
Anyának:
• 2 (szoptatós) hálóing
• köntös
• 2 papucs (egy szobába való, egy zuhanyozós)
• szoptatós melltartó , melltartó betét
• bugyik
• eldobható hálós bugyi
• 3-4 törölköző
• Étkezéshez:
• evőeszköz
• szalvéta, konyharuha
• pohár/bögre
• folyadék
• Neszesszerbe:
• intimszappan
• tusfürdő
• sampon
• hajszárító
• fertőtlenítőkendő
• fogkefe
• fogkrém
• intimtörlő
• WC papír
• papír WC ülőke
• krém mellbimbóra
• 1 csomag Tena Lady normal betét
• 1 csomag normál éjszakai betét
• melltartóbetét
• mellszívó
• papírzsebkendő
A babának csak popsitörlőt kérnek a baba-mama szobában. A hazamenetelhez elég aznap behozni a baba és a te ruhád.Nekem a férjem hazavitte a ruháimat, kabátot stb.
Ha tudok még segíteni írj emailt.Februárban szültem, azóta nagy változások vannak, új az osztályvezető főorvos. Van szlésfelkésztő, feltétlenül menj el!
Üdv.:K.
Szülni a kórházi hálóingben fogsz, ez tuti.
Az első napokban én is a kórháziban voltam, annyiszor cserélhettük, ahányszor csak szükségét éreztük. Az utolsó két napon már a sajátomban voltam,komfortosabbnak éreztem.( Igaz, olyan meleg volt az osztályon, hogy volt, hogy csak egy vékony köntös volt rajtam.)
Üdv.:K.
én is kecskeméti vagyok, de mindkétszer félegyházán szültem, sőt most harmadszor is ott fogok, remélhetőleg. A szülőszobán biztos adnak ottani hálóinget, de utána bizos, hogy a sajátot hordják, ha már fel tudnak kelni és átöltözni. Én ebben az időben nem vinnék hajszárítót sem, a lánykám is júliusi volt, és majd megfúladtunk a hőségtől annak idején.
Bent a babák angolpólyában vannak, de pár pelust esetleg rakhatsz, ha gyakorlatozni szeretnél rajta, bár a baba-mama szobában biztosan az is van. A hazamenős ruháját is elég, ha a férjed akkor hozza, amikor már mehettek haza. A bugyiról nem tudom, a dokidnak mi a véleménye. 1. alkalommal szigorúan nem volt szabad használnom, másodszor se használtam, de a gátseb miatt horror volt a hálós bugyiban caflatni, a folyosón, szóval most harmadszor, már bizosan viszek bugyit a sétáláshoz. Jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!