Anyukák, mennyire oké a gyerekre fogni a rendetlenséget és a koszt?
Nem is az a baj ha kupi van. Engem meg az sem zavar ha kosz... Nem en elek ott😅 De ha engem megszól valamiért, akkor ki tudok akadni.
Pl. Nekem is ilyen sogornom van, akkor is a gyerek csinalta a kupit, ha a gyerek egesz nap otthon sem volt🤦♀️
De engem megszól h bezzeg nekem semmi dolgom.. Mert nem dolgozom. Megjegyzem ő sem, mert mindketten Gyeden voltunk😒 Mondjuk nem is beszélek mar vele. Neki mindig aaaanyii dolga van es aaaanyira nehéz... Mert mindenki mas kupit csinalt rajta kívül a lakasban. Ja azert volt a tamponos, betetes papirok szetdobalva a wcben. Nem használt, hanem az üres zacsi. Ja, biztos a férje pakolta szét, vagy a gyerek hasznalta el... Olyan nehez kifele menni es kivinni a kukaba? Maris rend lenne a wcben, ha nem lenne ott... A mikroja... Huhh inkább hidegen ittam a kvt. Megkert h melegitsem mar meg... Kinyitom a mikrot... Hat a koleszban sem volt ilyen undorító. Mindenhop kajadarab. De nem az h az elozo kaja esetleg "szetrobbant" a mikroban.. Hanem ez mar jo ideje ugy nezhetett ki... Megittam hidegen inkabb. Es meg ez sem zavarna... De amikor elkezdett oktatni.. Mondtam h először a saját eletet tegye rendbe, aztan nmegfogadom a tanacsait😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!