Hogy vizsgálják a pajzsmirigyes nőket hogy teherbe eshetnek e?
Lehet hogy hülye kérdés. Sajnos mióta az eszemet tudom pajzsmirigy alulműködésem van. Eddig bármelyik orvosnál jártam azt mondták hogy nem lehet gyermekem. A párommal viszont elmennénk kivizsgáltatni viszont nem tudjuk ennek a folyamatát. Esetleg valaki tudna ebben segíteni nekünk? Hálás lennék.
25/L
Pfff. 4 éve szedem a gyógyszert alulműködésre. Olyannyira függő lettem, hogy ma reggelelfelejtettem bevenni. 😂😂😂 Ja és még mindig csak azt az egyet kell szednem.
Tudod nem minden gyógyszer addiktív ám.
Ha a diéta meg a tea használna valamit, az orvos vsz azt javasolná. És nem, nem érdeke, mert az én orvosom ha csak teheti nem ír gyógyszert.
Akkor miért nem tudják letenni soha, akik szedik?
Pont azért, mert hozzászoktak!
Az sem igaz, hogy nem tudjak soha letenni, ez sok mindentol fugg, (en mar reg nem szenvedem), de akkor ennyi erovel a ligikad alapjan egy pacemaker vagy egy terdprotezis is addiktiv :D
Ha nem ismerem egy kifejezes jelenteset, akkor igyekszem nem hasznalni. Esetleg utananezhetsz, mit jelent, hogy valami fuggoseget okoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!