Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vizsgálják a pajzsmirigye...

Hogy vizsgálják a pajzsmirigyes nőket hogy teherbe eshetnek e?

Figyelt kérdés

Lehet hogy hülye kérdés. Sajnos mióta az eszemet tudom pajzsmirigy alulműködésem van. Eddig bármelyik orvosnál jártam azt mondták hogy nem lehet gyermekem. A párommal viszont elmennénk kivizsgáltatni viszont nem tudjuk ennek a folyamatát. Esetleg valaki tudna ebben segíteni nekünk? Hálás lennék.

25/L

2020. júl. 2. 06:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Pfff. 4 éve szedem a gyógyszert alulműködésre. Olyannyira függő lettem, hogy ma reggelelfelejtettem bevenni. 😂😂😂 Ja és még mindig csak azt az egyet kell szednem.

Tudod nem minden gyógyszer addiktív ám.

Ha a diéta meg a tea használna valamit, az orvos vsz azt javasolná. És nem, nem érdeke, mert az én orvosom ha csak teheti nem ír gyógyszert.

2020. júl. 22. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Túlműködésem van, de ne zavarjon, hogy már leírtam....
2020. júl. 22. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigy gyógyszer NEM addiktív. Ha alul működik ha túl.
2020. júl. 22. 17:37
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

Akkor miért nem tudják letenni soha, akik szedik?

Pont azért, mert hozzászoktak!

2020. júl. 23. 05:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nem varázsszer ami elmulasztja a problémát hanem csak segít szinten tartani. De látom, hogy hiába magyarázok, mert alap dolgokkal nem vagy tisztában.
2020. júl. 23. 05:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az sem igaz, hogy nem tudjak soha letenni, ez sok mindentol fugg, (en mar reg nem szenvedem), de akkor ennyi erovel a ligikad alapjan egy pacemaker vagy egy terdprotezis is addiktiv :D

Ha nem ismerem egy kifejezes jelenteset, akkor igyekszem nem hasznalni. Esetleg utananezhetsz, mit jelent, hogy valami fuggoseget okoz.

2020. júl. 23. 06:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
*szedem
2020. júl. 23. 06:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tudom letenni, mert nem termel elég hormont a szervezetem. Nem azért, mert imádom minden reggel bevenni. Egész életemben szednem kell.
2020. júl. 23. 06:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!