Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehhez milyen pofát kéne...

Ehhez milyen pofát kéne vágnom, örüljek neki vagy nem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és 7 hónapos terhes. Anyum 38 éves és nem rég megkérdezte tőlem, mit szólnák hozzá, ha neki babázni lenne kedve ismét. Én erre azt válaszoltam, hogy nincs már sok amig kibújik a kis Ovidiu, a fiam, s aztán babázhat. Az volt a válasza, hogy nem arra gondolt, hogy az unokájáról gondoskodna, hanem saját babát szeretne. Sőt már 3 hónapos terhes. Amikor ezt bejelentette én lefagytam annyira meglepett a hír és szó nélkül leléptem. Ha holnap újra találkozom anyummal, már muszáj lesz valamit szóljak a dologhoz...

Örülnöm kéne, vagy csak nekem furcsa, hogy miután én megszülök rá pár hónapra anyum is szül?

Bocsi, ha túl hosszú.

2010. aug. 1. 19:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%

Én 38 és fél éves vagyok és másfél éves a lányom. Anyukádnak teljesen igaz van, hogy vállal egy babát, még fiatal.

Szerintem ő szült téged túl korán és te is korán vállaltál babát, nekem ez furcsább.

2010. aug. 1. 20:54
 12/32 anonim ***** válasza:
43%
anyukád terhessége teljesen normális, neked kellett volna várnod még pár évet
2010. aug. 1. 21:04
 13/32 anonim ***** válasza:
51%

Előttem szólók, ugye nem gondoltátok komolyan, hogy helyénvalóbb 38 évesen szülni, mint 20 évesen??? Kérdezzétek meg bármelyik nőgyógyászt.

(Ezzel most nem azt akartam mondani, hogy a Kérdező anyukája nem teszi helyesen, hogy babát vár, hanem csak azt, hogy biológiai szempontból mindenképpen sokkal ideálisabb 20 évesen babát válallni, és nem 40 évesen.)

2010. aug. 1. 21:25
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm ugyanígy volt de ott 1 hónap van a 2 baba között,nagyon örülnek neki:-)))))
2010. aug. 1. 21:32
 15/32 anonim ***** válasza:
49%
nem igazán a biológia számít, 38 évesen is ugyanúgy meg tudja szülni és legalább jobb körülmények közé
2010. aug. 1. 21:35
 16/32 anonim ***** válasza:
16%

Miért lenne helyénvalóbb 20 éevsen szülni,mint 38.

Igen úgy gondolom, hogy 20 évesen korai.

Épp hogy dolgozol, vagy még tanulsz, nulla egzisztencia..

Utazgatás, bulizás..

Én 28 évesen szültem az elsőt, 37 a másodikat és nem érzem magam öregenek, nem maradtam le semmiről.

2010. aug. 1. 21:36
 17/32 anonim ***** válasza:
65%

előző

A kérdező reagálásából - ahogy az anyukája bejelentésére reagált - nekem az jön le, hogy mág nem iagzán felnőtt.

Gyereke lesz a gyereknek.

2010. aug. 1. 21:39
 18/32 anonim ***** válasza:
Számomra a mai világban furcsább, hogy egy 20 éves fiatal lány gyereket vállal, mint hogy egy 38 éves nő második gyerekét várja.
2010. aug. 1. 21:51
 19/32 anonim ***** válasza:
47%
Mi az, hogy milyen pofát kéne vágnod?? Ha nayukád nem vágott pofákat ahhoz, hogy 38 évesen nagymama lesz, TE miért vágnál ahhoz pofát, hogy tesód lesz?
2010. aug. 1. 21:53
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én szültem 7 hete, volt bent egy olyan nőcike a kórházban, aki 40 éves volt és az első babáját várta. Szóval szerintem pozitívan állja a dologhoz. Mikor anyukám engem szült, rá 2 évre szült az ő anyukája is. Szóval Ő a nagynénim aki fiatalabb nálam. :)
2010. aug. 1. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!