Most örüljek, hogy a párom nem akar benn lenni ha egyszer szülni fogok?
Na ez az, amit egyáltalán nem szabad erőltetni. Én mondtam a férjemnek,hogy döntse el ő. Ha mégis úgy dönt,hogy nem, akkor megértem és jön velem anyu szülni.
Nem attól fogja jobban szeretni a gyerekét,hogy ott van! Gondolj bele, akik császárral szülnek, azoknál sincs ott apuka. De az erőltetéssel viszont sok mindent el lehet rontani! Ott áll majd, látszik a fején,hogy bárhol máshol szívesen lenne, nincs ott lelkileg stb. Hát én személye szerint nem erre vágynék!
Hát ha neked szükséged van arra, hogy valaki KELL-ből szorítsa a kezed, akkor hajrá. Olvass utána neten, hogy hány házasság, szexuális élet ment tönkre azért mert a férfi bár bent akart lenni, de később nem tudta ezt feldolgozni. Férjem barátja azt mondta neki anno amikor ő kijött a szülőszobából, hogy nagy élmény, de csak akkor menj ha tényleg akarsz, mert nem könnyű feldolgozni.
2. voltam ismét
Nézd, akkor ha ennyire akarod, erőltesd rá! De gondolom felnőtt férfi, tudja mit akar és mit nem!
Nálunk egy baráti párnál a lány ráerőszakolta, ott veszekedtek a szülőszobán, mert a srác nem bírta, ki akart menni, a lány meg mondta,hogy nehogy otthagyja már stb.
Még rá x hétre is téma volt. Na most jó az,hogy így maradt meg bennük a gyerekük születése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!