Ehhez milyen pofát kéne vágnom, örüljek neki vagy nem?
20 éves vagyok és 7 hónapos terhes. Anyum 38 éves és nem rég megkérdezte tőlem, mit szólnák hozzá, ha neki babázni lenne kedve ismét. Én erre azt válaszoltam, hogy nincs már sok amig kibújik a kis Ovidiu, a fiam, s aztán babázhat. Az volt a válasza, hogy nem arra gondolt, hogy az unokájáról gondoskodna, hanem saját babát szeretne. Sőt már 3 hónapos terhes. Amikor ezt bejelentette én lefagytam annyira meglepett a hír és szó nélkül leléptem. Ha holnap újra találkozom anyummal, már muszáj lesz valamit szóljak a dologhoz...
Örülnöm kéne, vagy csak nekem furcsa, hogy miután én megszülök rá pár hónapra anyum is szül?
Bocsi, ha túl hosszú.
Szerintem nagyon klassz dolog, nem értem, mi a bajod vele?
Anyukád fiatal még, miért ne szülhetne?! Csak nem féltékeny vagy?
Örülj neki, hogy nagyobb lesz a családod.
Nekem az egyetlen rokonom a lányom.
Szegény anyukád lehet, hogy az után nyomozott, mit szólsz a dologhoz, hát, legközelebb hozd helyre!
Tényleg nem ritka ma már, ha valaki ennyi idősen gyereket vállal. Örülj neki, még ha most egy kicsit furcsállod is, ne fájdítsd a szívét, hadd örüljön ő is felhőtlenül a leendő kistesónak:):)
szerintem nem tudod kívülállóként nézni a helyzetedet, főleg,hogy te is babát vársz és megzavarja a homonjaidat, érzékenyebb vagy talán.
De ha már túl lesztek rajta és eltelik egy kis idő 100%,hogy örülni fogsz neki.
Még ha anyukád el is tudná vetetni a gyereket és csak miattad meg is tenné, szerintem az csak tüske maradna benne neked pedig lelkiismeret furdalást okozna hosszabb távon.
Mond meg neki,hogy örülsz neki csak össze vagy zavarodva és majd az idő mindent elrendez.
Elég gyerekesen gondolkodsz, már ne haragudj!
A te anyukád talán szó nélkül kirohant, amikor bejelentetted, hogy babát vársz? Szerintem nagyon csúnyán viselkedtél, a legkevesebb, amit a következő találkozásnál tehetsz, hogy szépen bocsánatot kérsz!
Attól félsz, hogy nem tud unokázni, mert a sajátjával fog babázni?
Egy 38 éves nő még nem öreg a saját babához, és meglátod, a két gyerek (a tied is!!!) csak profitálni fog belőle, ha te is normálisan állsz hozzá, nem duzzogsz gyerek módjára!
Nemsoká anya leszel, ideje felnőnöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!