Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babával, hogy oldjátok meg a...

Babával, hogy oldjátok meg a tankolást?

Figyelt kérdés
Ha nincs segítség, nincs önkiszolgáló benzinkút, a gyereket magaddal kell vinned. Hogy oldod meg a fizetést? Ráadásul ikreim vannak, így nem opció, hogy kézben beviszem magammal.
2020. jún. 25. 14:25
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
22%
41-es, senki nem mondta, hogy az autópálya vagy az autós közlekedés nem veszélyes. Egyedül hagyni egy vagy több babát, kisgyereket egy lezárt autóban, annak szintén vannak veszélyei. De: ez utóbbi elkerülhető, ha a szülő nem lusta és hanyag, hanem veszi a fáradságot, és megoldja, hogy ne a gyerekkel kelljen tankolni, vagy viszi fizetni. Egyébként ha 150-nel száguldozol az autópályán, akkor szintén veszélyezteted a gyerekeidet. (130-as sebességhatár rémlik?) És mindezt sötétben. A többi sofőrt is minősítetted, gondolom magadból kiindulva. A gyerekek gondatlan veszélyeztetését nem kellene összevetni az atombunkerben való felneveléssel! Úgy látom, nemcsak az autópályán van sötét, ahol te vezetsz!
2020. jún. 27. 19:39
 52/59 anonim ***** válasza:
9%
50-es, sajnos nem érted, megpróbálom elmagyarázni: tudod, vannak olyan veszélyhelyzetek, amelyekre nem tudok hatással lenni, és vannak olyan potenciális veszélyek, amelyeket valamilyen megelőző intézkedéssel el tudok kerülni. Én olyan szülő vagyok, hogy ezeket az intézkedéseket megteszem. Te nem. Drukkolok a gyerekednek, hogy mindig szerencsétek legyen. A továbbiakra nem fogok válaszolni, mert ha továbbra sem érted, akkor sajnos a te készülékedben van a hiba.
2020. jún. 27. 19:43
 53/59 anonim ***** válasza:
61%

49.-re.

Mitől melegedne fel a kocsi, pár perc, tető alatti állástól, állóhelyzeti klíma mellett???

2020. jún. 27. 19:44
 54/59 anonim ***** válasza:
16%

48!

Mi az, hogyha más is kell? Ép eszű nő nem akkor tart bevásárlást! Ettől az érvtől rendesen agyfszt lehet kapni! Nem, ebben az esetben semmi nem kell a kútról és kész! Odaadom a kutasnak a kp-t a benyára és annyi! Indulás előtt meg megnézem, hogy van e nálam, ha már tankolni kell! Felnőtt nő nehogy ne tudjon pár lépést előre elgondolni! Pláne, ha gyereke is van!

2020. jún. 27. 20:07
 55/59 anonim ***** válasza:
65%
Nahát gyakorin mindig lehet tanulni valamit. Soha eszembe nem jutott kirángatni a gyereket a kocsiból, amíg tankoltam meg fizettem.
2020. jún. 27. 20:33
 56/59 anonim ***** válasza:
66%

Ha ébren van, magammal viszem, ha nincs, szolok egy kutasnak, hogy figyeljen ra, de altalaban naguktol felajanljak.

Valoszinuleg ikreket nem vinnek magammal, hanem az utobbi megoldast valasztanam.

2020. jún. 27. 22:15
 57/59 anonim ***** válasza:
14%

Hát csak pár hozzászólást olvastam el, de meg vagyok lepődve.

Először is, mikor tankolok, még fogjam pluszba a kezembe a gyereket?!

Rutinos tankoló vagyok de ezt nem vállalnám be.

Másodszor, ahova én járok tankolni, 10ből 8szor nincs kútkezelő, ha van, akkor is a pénztáros csajt szédíti, esze ágában nincs kimenni.

Harmadszor, 2 gyerekem van, egy 15hós és egy 2 hós. Eszembe nem jutott soha, még mikor csak a nagy volt sem, hogy most azért kiszedjem, hogy befussak vele fizetni.

2 perc alatt megoldom, a ki-bepakolása több idő.

Ja és utoljára, igen van olyan, hogy valamut pluszba venne az ember. Ez miért életszerűtlen? Illetve én 99%ban bankkártyával fizetek. Akkor?

2020. jún. 28. 10:01
 58/59 anonim ***** válasza:
56%

Hát most így próbáltam emlékezni, de nem igazán tudok felidézni olyan alkalmat, mikor babakocsit tologató anyukát láttam volna benzinkúton. Leginkább akkor szállnak ki a gyerekek, ha wc-re is mennek tankolás után.

Már csak azért se vinném be a gyereket 1 percre a shopba, mert ott látja a sok játékot meg édességet, én meg hülye leszek fél óráig hallgatni az esetleges hisztit, pláne miközben vezetek, ha elkerülhető.

2020. jún. 28. 11:12
 59/59 anonim ***** válasza:
29%
Ha kell valami a kútról, akkor pláne nem hagyom kint a gyereket! Ez az érv, hogy még vásároltok is a kúton és akkor kinthagyjátok? Komolyan? A táskámat nem hagyom benne, nem hogy a gyereket.
2020. jún. 28. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!