Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák! Ti tankolásná...

Anyukák, apukák! Ti tankolásnál kiveszitek és beviszitek magatokkal a babá (i) tokat, gyereke (i) teket, amíg fizettek vagy bent hagyjátok a kocsiban addig?

Figyelt kérdés

Megihletett egy másik kérdés és érdeklődnék, hogy ki-hogyan csinálja :)

Tehát itt arról van szó, amikor EGYEDÜL mentek a babá(i)tokkal, gyereke(i)tekkel és meg KELL állnotok tankolni.

A shopban történő fizetés idejére ti beviszitek magatokkal a piciket, kicsiket vagy addig a kocsiban maradnak?

Köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 25. 17:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Tudom, többször olvastam is már itt, hogy nagyon sokan (szinte mindenki) azt mondja, hogy beviszi.

Lehet, hogy én vagyok a kivétel, vagy én vagyok csak őszinte, de én még soha egyiket sem vittem be tankolásnál fizetni. Végig üvegablak van, tökéletesen rálátni a kocsira, bezárom az autót és kész.

Ha attól félnék, hogy bajuk lesz, az bárhol bekövetkezhet, nem csak benzinkúton.

2012. dec. 25. 17:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ és az őszinteségedet!

Én sem viszem be őket, mivel több ideig tart kivenni és visszakötni őket, mint maga a fizetés folyamata.

Mondjuk, ha olyan helyen kéne fizetnem, ahol nem látnék rájuk vagy nagyon sokan lennének előttem, akkor bevinném őket.

Szerencsére a kérdés nálam leginkább elméleti, mivel céges kocsival járok, ezért 99%-ban munkaidőben tankolok :)

2012. dec. 25. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

Mindegyik gyereket, babát kint hagyjuk, sőt ha kávézni is szeretnénk akkor is a kocsiban vannak addig, csak átállunk közvetlen a shop elé.

Nyugodtan megiszunk egy kávét, Ők meg jól elvannak.

2012. dec. 25. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
közvetlenül a shop előtt állok,végig üvegablak,teljesen rálátok,nem viszem be.ha 15 állnának sorba,akkor bevinném,de ha senki nem áll,vagy 1-2 ember,akkor nem viszem be
2012. dec. 25. 19:11
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Én is és a férjem is bevisszük.

Addig hajlandó megmaradni az ülésben, amíg látja, hogy az autó körül ügyködünk, de biztos elkezdene üvölteni, ha látja, hogy elmegyünk.

Általában a kutassal tankoltatok, van időm kivenni a gyereket, besétálunk, ügyesen áll mellettem, visszasétálunk, gond nélkül visszaül.

2012. dec. 25. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is elméleti a kérdés, mert ha autóval megyünk akkor szinte mindig hármasban megyünk, szóval a férjem fizet én meg maradok a babával.

De ha egyedül kéne tankolnom, akkor a zárt autóban hagynám a gyereket, amíg gyorsan fizetek, de közben persze lesném az autót.

Kávézgatni viszont nem kezdenék el úgy, hogy a gyerek egyedül ül a kocsiban.

2012. dec. 25. 20:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
beviszem,nem hagyom egyedül a kocsiban,egyszerűen nem akarom ott hagyni,ráadásul nem örülne neki(20 hónapos)
2012. dec. 25. 21:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Sosem megyek egyedül tankolni, éppen amiatt, hogy kivenni majd újra bekötni macerás, kint hagyni meg nem fogom, még akkor sem ha rálátok.

19 hónapos.

2012. dec. 25. 21:11
 9/12 anonim ***** válasza:

3 éves a gyerekem. hol így hol úgy csinálom, most már meg tudja mondani, hogy mit szeretne. és az is hozzátartozik, hogy vidéken lakunk, pici a kút, egyből a fizető ablak mellett van a tank, így 4 lépést kell megtennem.

van, hogy kiszáll velem tankolni majd visszaül míg fizetek mert nincs kedve bejönni :)

a kutas bácsi ha látja, hogy ott a fiam egyedül (mármint 5 méterre tőlem) akkor odamegy a kocsihoz és pofákat vág neki :)

mikor pesten lakunk és persze akkor még kisebb is volt, mindig bevittem magammal.

pont ezért kb 1,5 éve én is feltettem ezt a kérdést itt :)

2012. dec. 25. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Én ha ketten megyünk a 1,5 éves kislányommal valahová, és tudom, hogy tankolnom kell, akkor mindig helyben szoktam (egy kisváros). Ha nem kell váltanom pénzt, csak odaadom a kutasnak és kész. De ha váltani kell, akkor is neki adom, és ő kihozza a visszajárót.
2012. dec. 25. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!