Anyukák, apukák! Ti tankolásnál kiveszitek és beviszitek magatokkal a babá (i) tokat, gyereke (i) teket, amíg fizettek vagy bent hagyjátok a kocsiban addig?
Megihletett egy másik kérdés és érdeklődnék, hogy ki-hogyan csinálja :)
Tehát itt arról van szó, amikor EGYEDÜL mentek a babá(i)tokkal, gyereke(i)tekkel és meg KELL állnotok tankolni.
A shopban történő fizetés idejére ti beviszitek magatokkal a piciket, kicsiket vagy addig a kocsiban maradnak?
Köszönöm a válaszokat!
Nem viszem be! Egyébként is utálja a bekötés folyamatát!
Múltkor pont láttam,hogy anyuka képes volt azért felkelteni a babát, hogy kivegye és két perc alatt fizessen! A gyerek végigüvöltötte az egészet. Szerintem ez rosszabb volt, mint otthagyni két percre!
Nem viszük beőket se én se a férjem !
3 lányunk van mindegyiket kikötni meg vissza kötni az egy élet lenne ! Így addig szépen elcsucsulnek a kocsiba szerintem semmi bajuk nem lesz ! Legalábbis én úgy gondolom , hogy kb. 3 percet csak-csak megvannak egyedül . A legnagyobb lányunk 7 éves csak csak figyel a kicsikre a 2,5 évesre és 8 hónaposra :-) Amikor a legkisebb még pici volt néha őt bevitem de csak akkor ha már nem volt messze a szopizás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!