Toyota Yarisban hogy lehet beállítani, hogy mutassa mennyi km-t mentem egy tankolás alkalmával?
Azt akarod mondani, hogy nincs benne napi számláló?
Nehéz elhinni. :(
Elég sok tipusnál ez a standard megoldás:
gyújtást ráadod és a műszertábla bal oldalán található krómozott fejű gombbal nullázod a km órát.
Nem is kell napi számláló, felírom mennyivel indultam és mennyivel érkeztem.
De van egy olyan gyanúm, hogy a kérdező arra kíváncsi, mennyit megy az autó egy tank benyával.
99-es évjárat, Linea Sol
Digitális a műszerfal, van ott 2 gomb, de elállítani nem szeretnék semmit. Most az összes megtett km-t mutatja.
Nem állítasz el semmit, ha nyomogatod azokat a gombokat. Most pontosan nem tudom melyik, de az egyikkel lehet váltogatni, hogy mit mutasson a kijelző. A másik gomb rövid nyomogatásra valószínűleg nem is fog csinálni semmit, de elrontani nem tudod vele.
Szóval az egyik gombbal tudsz lépkedni a menüben, hogy mit mutasson. Van 5-6-8 funkció max., szóval meg fogod találni.
De a kezelési könyvében is benne van ez, ha még megvan.
Na még egyszer!
Ráadod a gyujtást, és a bal oldalon található gombbal tudsz nullázni.Nem tudod elrontani, mert ennek a gombnak ez a feladata.
Nem kell megsértődni, de ide illik egy volt munkatársam kedvenc idézete:
Ha egy berendezés működését nem ismered, és/vagy a sokadik próbálkozásra sem tudod üzemeltetni, akkor olvasd el, a kezelési utasítását. ;)
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!