Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babával, hogy oldjátok meg a...

Babával, hogy oldjátok meg a tankolást?

Figyelt kérdés
Ha nincs segítség, nincs önkiszolgáló benzinkút, a gyereket magaddal kell vinned. Hogy oldod meg a fizetést? Ráadásul ikreim vannak, így nem opció, hogy kézben beviszem magammal.
2020. jún. 25. 14:25
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
35%

9

Persze, mindenkinek atombiztos autója van tuti:D

Lelketek rajta.Engem a te vagy más gyereke alapvetően nem érdekel.Feltették a kérdést válaszoltam, többszörösen lepontoztatok örüljetek.Ettől én még továbbra is felelősséggel vagyok a saját gyerekemért és nem, nem hagyom ott a kocsinkba még ha más szerint ez helytelen magatartás is.Nekem ér ennyit az, hogy 4 perccel tovább tart a tankolás.

Emellett igen, pillanatnyilag velünk alszik egy szobába, wc-re meg így 5.5 hónaposan utánam mászik.Becarás mi?:D

2020. jún. 25. 15:01
 12/59 anonim ***** válasza:
38%

11.-nek.

A riasztó alap manapság, mindben benne van. A PAJZS 250 volt. Olcsóbb, mint a kocsi, ha ellopják.

2020. jún. 25. 15:05
 13/59 anonim ***** válasza:
67%

11-es, ugyanígy gondolom én is. Nem hagyom magára.

Akkor nem tankolok, vagy megoldom előtte lévő nap, ha van segítségem, vagy megkérem a férjemet, hogy tankoljon, ha végképp nem megy máshogy.

Egy állatot sem hagynék bent a kocsiban, a gyereket meg eszembe sem jutna.

2020. jún. 25. 15:06
 14/59 anonim ***** válasza:
68%
Kedves 8-as a kettő nem ugyanaz !Amikor ilyen hasonlatokkal jönnek az okoskodók🤦‍♀️ Én sem hagynám ott őket,az ördög nem alszik...és egyébként igen, a WC re is jött velem ..
2020. jún. 25. 15:07
 15/59 anonim ***** válasza:
35%
Lehetne atombiztos az ülés, az sem érdekel. Nem hagyom benne a kocsiban, pajzs 250 ide vagy oda. Nem az ülés milyensége miatt nem hagyom bent a kocsiban :D :D
2020. jún. 25. 15:07
 16/59 anonim ***** válasza:
24%

15-nek.

Ülés??? Ki beszél az ülésről?

2020. jún. 25. 15:24
 17/59 anonim ***** válasza:
23%
Pardon. Riasztó. Jobb? 😅
2020. jún. 25. 15:30
 18/59 anonim ***** válasza:
63%
Általában a férjem tankol, nagyon ritkán én. Mint az egyik válaszoló én is bezárom a kocsit, 1 perc alatt ki van fizetve. Van több kassza, sosem kell várjak, azonnal lehet fizetni és lehet menni. Ennyi erővel tényleg ne wc-zzen , ne főzzön, ne fürödjön, ne menjen ki a postáshoz az ember, ne vigye ki a szemetet. Sokszor ezek a dolgok több időbe telnek míg az üvegfalú mindenhol kamerával felszerelt benzínkúton otthagyni egy bezárt kocsiban a gyereket, és fizetni. Nagyon életszerű, hogy egy forgalmas kamerás helyen törnek fel egy kocsit, és lopnak gyereket.
2020. jún. 25. 16:25
 19/59 anonim ***** válasza:
66%

18.-nak.

+1

2020. jún. 25. 16:38
 20/59 anonim ***** válasza:
57%
Szeretitek a sz*r szagban érlelni a gyereket vagy mi ez a wcre is viszem magammal dolog? Betegek vagytok... Hallottatok már játszószőnyegről, járókáról, babakocsiról?
2020. jún. 25. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!