Babával, hogy oldjátok meg a tankolást?
De miért veszélyes a zárt, beriasztott, álló autó, egy bekamerázott kúton, miközben 150-el száguldok az autópályán drogos, részeg, álmos, amatőr sofőrök között a sötétben???
Vagy akkor neveljem 34 éves koráig egy bunkerben?
Azért mert nem hagyod egyedül a kocsiban attól burokban neveled? De miért?
Azért nem hagyod egyedül,mert gyerek és te vagy a felnott.
Felelős vagy érte.
Ha kicsi azért ,ha nagyobb azért.
Nem kell mindenhová velem jonnie,ahogy egy páran okosan a wc-hez hasonlítottak ezt az egészet, de egyedül sem hagyom kint egy kocsiban.
Újhullámos hülyeség
Akkor a kertbe sem engeditek vagy egy parkba 2 méteres távra se el magatoktól? Láncon van vagy mi?
Én henteshez zöldségesbe is mentem be úgy, hogy babakocsiban kint hagytam az alvó kicsit, mert be se fértem volna rendesen babakocsival, olyan kis üzlet, miközben kértem valamit végig néztem a kicsit. Egy autóban hagyni ugyanaz, rálát.
47.-nek.
És ha más is kell? Vagy kártyával fizetsz? megadod a kódod, vagy mindig van nálad sok kp.?
49.-re.
De akkor ne is vidd kocsival sehová!
Bármikor beléd hajthatnak, ráadásul, ha fuldokolni kezd, miközben te 100-al tépsz az autópályán csúcsforgalomban, akkor máris megvan a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!