Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babával, hogy oldjátok meg a...

Babával, hogy oldjátok meg a tankolást?

Figyelt kérdés
Ha nincs segítség, nincs önkiszolgáló benzinkút, a gyereket magaddal kell vinned. Hogy oldod meg a fizetést? Ráadásul ikreim vannak, így nem opció, hogy kézben beviszem magammal.
2020. jún. 25. 14:25
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
73%

De miért veszélyes a zárt, beriasztott, álló autó, egy bekamerázott kúton, miközben 150-el száguldok az autópályán drogos, részeg, álmos, amatőr sofőrök között a sötétben???

Vagy akkor neveljem 34 éves koráig egy bunkerben?

2020. jún. 25. 20:36
 42/59 anonim ***** válasza:
44%

Azért mert nem hagyod egyedül a kocsiban attól burokban neveled? De miért?

Azért nem hagyod egyedül,mert gyerek és te vagy a felnott.

Felelős vagy érte.

Ha kicsi azért ,ha nagyobb azért.

Nem kell mindenhová velem jonnie,ahogy egy páran okosan a wc-hez hasonlítottak ezt az egészet, de egyedül sem hagyom kint egy kocsiban.

Újhullámos hülyeség

2020. jún. 25. 21:00
 43/59 anonim ***** válasza:
70%
#42 de nem hagyod egyedül, mert ott vagy tőle pár méterre. Simán látod az autót. Még a dísztárcsát sem pattintják le ennyi idő alatt. De ha valaki közelít az autóhoz sziréna hangon üvöltve rohanok ki, mivel ott vagyok vele, csak nem a közvetlen közelében.
2020. jún. 25. 21:13
 44/59 anonim ***** válasza:
31%

Akkor a kertbe sem engeditek vagy egy parkba 2 méteres távra se el magatoktól? Láncon van vagy mi?

Én henteshez zöldségesbe is mentem be úgy, hogy babakocsiban kint hagytam az alvó kicsit, mert be se fértem volna rendesen babakocsival, olyan kis üzlet, miközben kértem valamit végig néztem a kicsit. Egy autóban hagyni ugyanaz, rálát.

2020. jún. 25. 21:22
 45/59 anonim ***** válasza:
65%
A saját kert egy egészen más dolog, bár azért kíváncsi vagyok hány babát tesznek ki a gyepre, hogy majd estére behozlak addig találd fel magad.Több országban jártunk már, soha nem láttam 1-2 éves gyereket magában flangálni a parkokban anélkül, hogy szülő ne lett volna vele.És messzebbre megyek, több benzinkútnál megálltunk több helyen, több országban, nem csak autópálya mellett és soha egy alkalommal nem láttam, hogy kicsi baba kint lett volna hagyva.Itthon is max olyat, ahol a baba mellett egy felnőtt is volt vagy egy nagyobb testvér és ő se 2-3 éves.Nem gonoszságból, de nemrég esett ki egy 2 éves kisfiú Pesten az emeletről, biztos vagyok abban, hogy az is CSAK EGY PILLANAT volt, egyetlen rossz pillanat és meglett a baj.Ezeket a pillanatokat nekünk szülőknek van lehetőségünk és módunk minél jobban kiküszöbölni.Hogy ki hogyan csinálja az meg a saját felelőssége, mert önmagának számol el ha valami olyan történik amire amúgy gondolhatott volna előre.Mindenre nem lehet azt is aláírom, de törekednie a szülőnek kell, mert egy kisbabától vagy kisgyerektől felelős döntés nem várható el.
2020. jún. 25. 21:45
 46/59 anonim ***** válasza:
88%
Nem azt mondtam hogy maga menjen ki. De én nem fogom a kezét egy parkban vagy a kertben, ha nincs közút vagy valami olyan a közelben mehet nyugodtan maga előre...Senki nem azt mondta, hogy maga menjen el 😂
2020. jún. 25. 21:51
 47/59 anonim ***** válasza:
30%
A kutasnak odaadom a pénzt, nyilván a visszajárót megtarthatja. Én azt hittem sokan csinálják így. Ikrekkel alap.
2020. jún. 27. 18:41
 48/59 anonim ***** válasza:
35%

47.-nek.

És ha más is kell? Vagy kártyával fizetsz? megadod a kódod, vagy mindig van nálad sok kp.?

2020. jún. 27. 18:48
 49/59 anonim ***** válasza:
22%
Nekem egy van, ha vele kellett tankolni MINDIG vittem magammal fizetni. De igyekeztem úgy intézni, hogy ne vele kelljen tankolni. Nem ugyanaz magára hagyni egy lezárt autóban benzinkúton, mint a saját lakásban, amíg wc-re mész. Persze, mindenkinek szuper biztonságos az autója, meg tényleg tud legfeljebb 1,5 perc alatt fizetni a shopban, meg még újságot, csokit is venni. Hát gratulálok. A benzinkút azért egy veszélyes hely, bele is mehet valaki pl. az autóba, igen, feltörheti, vagy betörheti az üvegét, esetleg pont a gyerek miatt, gyerek rosszul lehet, hányhat, megijedhet, bepánikolhat, férenyelhet, felmelegszik a kocsi, akár pár perc alatt ebben a hőségben, stb. És igen, biztos, hogy ezeknek a valószínűsége nagyon kicsi, de csak egyszer kell megtörténnie. És ha megtörténik, biztos, hogy senki sem fog hibáztatni téged, és te sem magadat, hiszen tényleg csak egy percre mentél be, és olyan szuper biztonságos helyen hagytad a gyereket, hogy csak na! Ha úgy gondolod, hogy ez így megéri neked, bízol benne, hogy veled soha nem fog megtörténni, lelked rajta.
2020. jún. 27. 19:34
 50/59 anonim ***** válasza:
38%

49.-re.

De akkor ne is vidd kocsival sehová!

Bármikor beléd hajthatnak, ráadásul, ha fuldokolni kezd, miközben te 100-al tépsz az autópályán csúcsforgalomban, akkor máris megvan a baj.

2020. jún. 27. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!