Ha nincs segítség, nincs önkiszolgáló benzinkút, a gyereket magaddal kell vinned. Hogy oldod meg a fizetést? Ráadásul ikreim vannak, így nem opció, hogy kézben beviszem magammal.
Nálunk az az önkiszolgáló ahol a tankoláshoz már eleve be kell tenni a kártyát és csak úgy áll neki tankolni az ember.Ilyenkor baba a kocsiba én meg tankolok.Ha be kell menned a kasszához, akkor ha tankoltál baba a kézben és bementek.Ott ne hagyd!
2020. jún. 25. 14:30
2/59 anonim válasza:
Bezárom az autót és fizetek. Közben figyelem. Sokszor elaludtak, így nem ébresztettem fel őket.
2020. jún. 25. 14:30
3/59 anonim válasza:
Mi mindig Auchan kútnál tankolunk, ott nincs shop, kocsiban ülve kell fizetni az ablaknál, kifele menet.
De a te esetedben nem nagyon tudok mást elképzelni, mint babakocsit elővenni, beletenni a babákat, és betolni őket
2020. jún. 25. 14:31
4/59 anonim válasza:
Hát ugy hogy nem tankolok. :D
Mármint a férjem jár tankolni a kocsikat,az enyémet s az övét is. Mindig figyelem,szólok ha már kevés van benne, és ő elugrik gyorsan tankolni.
Vagy ha otthon van a gyerkőccel s épp úton vagyok,látom hogy kell bele,tankolok.
A lényeg sose járunk ugy hogy nekem kéne a babával tankolni.
2020. jún. 25. 14:31
5/59 anonim válasza:
Rázárom az ajtót. 1-2 perc, nem egy 8 órás agyműtét könyörgöm.
2020. jún. 25. 14:36
6/59 anonim válasza:
Hát én nem hagyom ott őrizetlenül a gyerekem még 1-2 percre se.Van akinek az is elég idő, hogy elkösse az autót babástól mindenestül.Persze ezek a dolgok mindig csak másokkal történnek,kivéve, ha pont velünk.
2020. jún. 25. 14:45
7/59 anonim válasza:
Jól látom, hogy azok a válaszolók vannak lepontozva, akik nem hagyják ott a gyereket a kocsiban egyedül? Kemény.
2020. jún. 25. 14:48
8/59 anonim válasza:
Akkor gondolom egy szobában is alszotok, és a WC-re is viszed, odahaza is, ugye?
2020. jún. 25. 14:49
9/59 anonim válasza:
7.-nek.
Bekamerázott töltőállomáson, zárt, riszatott, PAJZSOS, kocsiban. Üvegfalú eladótérnél. Miért ne mennék be? Vagy toljam haza a kocsit?
2020. jún. 25. 14:51
10/59 anonim válasza:
Nem erről van szó kedves 8-as.
De nem hagyom kint a gyereket a kocsiban amíg bemegyek fizetni.
Vittem magammal akkor is amikor kisebb volt és most is.
Nehogy már ne legyen ideje valakinek kiszedni a kocsiból és visszatenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!