Valóban korai a babát fél évesen este pár órára a nagyszülőkre hagyni?
Szia!
6 hetes most a kisfiam, szinten tápszeres. Jelenleg édesanyámmal élünk, (felújítás alatt van a házunk) mi már ezidő alatt (nyilván nem az első 1-2 hétben) kb 2x 'itt hagytuk' 1-1 esti kikapcsolódásra. Megfürdettük, megegettük és letettük aludni, mi pedig a férjemmel elmentünk amíg anyukám vele töltötte a fél éjszakát. Lényegében átaludta az egészet, maximum 1x ébredt meg enni, akkor anyukám megetette és vissza is aludt.
Szerintem ezzel semmi gond nincsen, kell néha a kikapcsolódás és az anyukáknak is igenis ki kell néha szakadni a mindennapokból, legalábbis mi így gondoljuk.:)
A fiam nagyon rugalmas és csecsemőhöz képest “szociális” volt, azaz bárkivel jól elvolt. Nem voltak extra szokásai, igényei.
Édesanyám tünemény, talpraesett, modern, reális ember, tele energiával, kérdés sem volt hogy vigyázzon-e rá amikor még pici.
2 hónaposan aludt nála a fiam először.
Ez abszolút baba- és szülőfüggő. Szerintem simán belefér, bár mi nem mentünk és nem is mentünk volna. Mert a mi kisfiunk és mi szülők magunk ilyenek voltunk. :) A kisfiam extrém anyás volt, nálunk tuti nem ment volna. Bár lehet csak mi gondoljuk és valójában nem lett volna semmi. :)
Szerintem ha a nagyszülők vállalják és jól elvan a babátok is velük, akkor menjetek el. Max. ha gond van, úgyis rátok telefonálnak és akkor meg hazamentek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!