Ezen a teszten látható második csík?
Én nagyon nagyon halványnak látom. Nem tudom, hogy hanyadik dpo. Anno kislányom is később foganhatott,mert csak 1 héttel később lett pozitív a 10-es teszt. A ciklusom 28-35 napos szokott lenni. Most tartok a 34. napon. Volt már több vetélésem, ezért nem akarok megint így járni.
Na lányok sajnos nem úsztam meg egy sima vetéléssel. Ikrek lettek volna,az egyik ugye elment méhen belül,de ugye egyre erősebb lett a teszt ugyanúgy voltak terhes tünetek,egyre jobban fájt minden, aztán elmentem orvoshoz és megállapította, hogy van egy méhen kívüli terhességem is...
:( Jelenleg most azon vannak az orvosok, hogy ne kelljen műteni,mert nagyon pici még és van rá esély, hogy felszívódjon,kilökődjön magától. Jövő héten lesz a következő uh, ahol valószínűleg így vagy úgy véget ér a történet.:( Nagyon remélem, hogy nem kell kivenni a petevezetékem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!