Ezen a teszten látható második csík?
Figyelt kérdés
Én nagyon nagyon halványnak látom. Nem tudom, hogy hanyadik dpo. Anno kislányom is később foganhatott,mert csak 1 héttel később lett pozitív a 10-es teszt. A ciklusom 28-35 napos szokott lenni. Most tartok a 34. napon. Volt már több vetélésem, ezért nem akarok megint így járni.
2020. jún. 19. 10:44
11/46 anonim válasza:
Na ezt most én is látom! Lehet progira lenne szükséged!
12/46 A kérdező kommentje:
Foglalkoznak egyáltalán ennyire korai terhességgel? Mármint, hogy megmaradjon,mert sokszor hallottam már, hogy nem kaptak semmit sem rá, hogy majd a természet elintézni...
2020. jún. 20. 08:19
13/46 anonim válasza:
Szerintem orvosfüggő! Én azért a helyedben telefonálnék, nehogy ennyin múljon! Azért ez már látható csík.
14/46 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött. Hiába mentem volna délelőtt.
2020. jún. 20. 09:14
15/46 anonim válasza:
Jajj ne :((( annyira sajnálom :(
16/46 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,de ne sajnáld, én pozitívan állok ehhez, hogy majd úgy is lesz,amikor érkezni szeretne. :) Van már egy 16 hónapos kislányom,aki a legnagyobb kincsem, szóval,ha nem is lesz tesója, akkor sem keseredek el,mert ő már itt van nekem. :)
2020. jún. 20. 11:06
17/46 anonim válasza:
Szorítok, szedj magnéziumot, kíméld magad! Így hogy volt vetélésed doki is biztos ír gyógyszert.
Nekem is volt barnazas az elején, szerencsére minden rendben van. Lassan szülök. Rengeteget dologtól lehet, bízom benne minden rendben lesz!
18/46 anonim válasza:
Szia azért hogy megjött pár nap múlva csinálj egy tesztet mert van olyan hogy megjön még akar 2x is..a teszted pozitiv az tuti tehat hcg van..Szerintem néz egy tesztet majd.. Mert lehet nem is ment el.. Szorítok
19/46 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap ügyeleten,akkor még meg volt tapadva a baba a vérzés ellenére is,de nem jósoltak neki nagy jövőt,mert nagyon vérzek azóta is. Nem kaptam egyébként semmit sem rá. Csütörtökön kell vissza mennem,hogy megmaradt-e vagy elvetéltem. Tegnap reggel még volt egy erősebb pozitív tesztem.
2020. jún. 22. 09:09
20/46 A kérdező kommentje:
Ez a tegnap reggeli. Ma nem csináltam. Szerdán reggel majd csinálok egyet. Addigra vagy erősödik vagy halványodik. Reggel óta nem véreztem,de rendes menszinél is kb. ekkor szokott múlni.
2020. jún. 22. 09:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!