Ezen a teszten látható második csík?
Figyelt kérdés
Én nagyon nagyon halványnak látom. Nem tudom, hogy hanyadik dpo. Anno kislányom is később foganhatott,mert csak 1 héttel később lett pozitív a 10-es teszt. A ciklusom 28-35 napos szokott lenni. Most tartok a 34. napon. Volt már több vetélésem, ezért nem akarok megint így járni.
2020. jún. 19. 10:44
31/46 anonim válasza:
Huuu ez szép nagyon.. Gratulálok kérdező..vigyázz magatokra, és mindenképpen irj mit mondott a doki.. Szorítok nagyon 😘👏
32/46 anonim válasza:
Dejóó 😍 hát ez a csík elég egyértelmű 😊
Nekem is volt vérzés az elején, aztán minden rendben 😊
33/46 anonim válasza:
Gratulálok😊🤗 ennél erősebb nem is lehetne 😊
Mennyivel volt másabb a mensid?
34/46 A kérdező kommentje:
Semmivel igazából. Ugyanolyan erősségű volt, már csak barnázom,de remélem, hogy el fog múlni. Talán az,hogy nem görcsöltem kicsit sem. Egyáltalán nem fájt,pedig majd "meghalok" menszikor.
2020. jún. 24. 13:52
35/46 anonim válasza:
Jaj annyira boldog vagyok :) ez egy hős baba :)
36/46 A kérdező kommentje:
Én még nem merek örülni úgy igazán. :/ De ha holnap is látják a babát,akkor már megnyugszom és boldogok leszünk. :)
2020. jún. 24. 15:53
37/46 anonim válasza:
Mindenképpen irj hogy mit mondott a doki..tesztet is mutasdbmeg ha netán szégyenlős lenne a kis hős babucika és nem mutatkozna.. De szerintem minden rendben van
38/46 anonim válasza:
Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen, várom én is nagyon a holnapi híred. 😊
39/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos nem jó hírem van,nem él a baba. Elment. Köszönöm nektek, hogy ennyire izgultatok értünk. :) Ez volt az utolsó próbálkozós hónapunk, szóval erre az évre biztos fel lesz függesztve a baba vállalás. Sok pihenést javasoltak,semmi nemi élet minimum 1 hónapig. Sajnos még sokáig fogom érezni a HCG hormon" áldásos hatását",mert már korán reggel hányással kezdtem a napot és ez is erre fog emlékeztetni...Elvileg hetek még kiürül.
2020. jún. 25. 11:07
40/46 anonim válasza:
Ohh isteneem.. Nagyon sajnálom.. Annyira szoritottunk itt nektek.. Ez már teljesen biztos?? Mit irtak papirra? 😭😭😭😭😭😭😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!