Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megengednéd, hogy ezt csináljá...

Megengednéd, hogy ezt csinálják a gyerekeddel?

Figyelt kérdés

6 éves lány. Hogy etessék.

Ülnek az asztalnál, evéshez készülődnek, távolabbi felnőtt férfi rokon emeli az evőeszközt és azt mondja “kapd be” a hat évesnek.

Aki tud önállóan enni, pláne sütit, amit eszik is magától. Szóltam hogy hagyja abba, van előtte, majd azt eszi, erre emeltebb hangon szól nekem, az anyjának vissza, hogy hadd egyen, és nyújt neki még egy falatot, amit a gyerek megeszik. Utána már szinte kiabáltam, hogy azonnal fejezze be, képes enni, van sajátja, majd azt eszi, utána abbahagyta.

Te hogy reagáltál volna?

3an voltunk gyerekestül, vendégségbe jött hozzánk.

2020. jún. 14. 08:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a "kapd be" mondatnál már felhúztam a szemöldököm.

Nem pedofil véletlenül ez a "rokon"?

Hozzám be nem tenné a lábát SOHA!

2020. jún. 14. 14:27
 22/31 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem az beteg, aki erről a mondatról egyből pedofíliára asszociál.
2020. jún. 14. 14:49
 23/31 anonim ***** válasza:
37%

Jézusom... Ti vagytok a betegek, hogy ebből rögtön lepedofiloztok valakit... Nem vagytok normálisak...

Egyébként felfoghatatlan számomra, hogy miért kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni és így viselkedni... Minden nap ott ül veletek ez a rokon, hogy etesse a 6 évest, hogy ennyire zavar? Nyilván nem... Másrészt nem értem milyen szörnyűséget követett el.

2020. jún. 14. 19:57
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
Én megszállott racionális vagyok, de mióta anya lettem, rájöttem, hogy a gyereknevelésnél bizony fontosak a megérzések. Ki hogy szól, nyúl a gyerekedhez, ezt Te érzed, nem a gyakorizók. Ha Neked nem tetszik, ne hagyd. Jól tetted, amit tettél.
2020. jún. 14. 19:58
 25/31 anonim ***** válasza:
30%
A kapd be alatt mit értett? Ennyire primitív egy ember? Ha semmi mást nem gondolhatott alatta, akkor azért ennyire nem kellett volna kiakadni.
2020. jún. 15. 09:57
 26/31 A kérdező kommentje:

Emelte a sütit a villával, odatolta a gyerek szája elé és csak ennyit mondott, a gyerek meg engedelmeskedett.

Nem volt se felvezetés, hogy héjj játszunk babásat, etetlek vagy gyere kóstold meg az enyémet, nekem több van vagy bármi.

Most hogy belegondolok lehet az is frusztrált, hogy a gyerekem erre simán rá tudta venni, nem szokványos helyzetben is engedelmeskedik neki kérdés nélkül, ez is rohadt veszélyes, nem akarom, hogy megtegyen neki(vagy idegeneknek, ismerősnek) bármit egy szó nélkül elsőre.

2020. jún. 15. 11:05
 27/31 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező te beteg vagy... Férjed mit szólt ehhez és a többiek?
2020. jún. 15. 12:03
 28/31 anonim ***** válasza:
78%

Egy 6 évest olyan etetni mint ha valaki egy felnőttet etetne kb. Aki szerint ez normális mit szólna, ha odamenne hozzá egy távoli rokon és nekiállná etetni???

Egy babánál még oké lenne, de ha nem közeli a viszony én akkor se hagynám.

2020. jún. 15. 12:27
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazad van én se hagytam volna nem csak rá szóltam volna az egyik írta, hogy helyet cserélt volna a gyermekkel igazat adok neki csak annyit tennék hozzá, hogy rá szóltam volna etess meg engem és elküldöm a p...-ba. De többet hozzám nem jöhet.
2020. jún. 15. 14:18
 30/31 anonim ***** válasza:
12%
Az én fiam öt éves, és néha még megmakacsolja magát, és szoktam etetni. Most akkor menjek a Dunának?
2020. jún. 15. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!