SZÜLÔK! Megengednétek ezt a 14 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
Én vagyok a 14 éves lány. Szeretném ha holnap itt aludna egy fiú, nagyon jòban vagyunk. NEM szeretnénk szexelni. A fiú is 14 éves. Anyàèk otthon lennének. Anyut még nem kèrdeztem. Apa pedig csak annyit mond: Kèrdezd meg anyádat. Anyukák, megengednètek ezt a lànyotoknak? A vàlaszaitokat indokoljátok meg.
Köszönöm
2014. jan. 17. 16:34
2/17 anonim válasza:
Nem. És ez határozott véleményem. 14 éves kislányoknál ne aludjanak ott fiúk! Indoklás? Kell ezt még indokolni? Alapvető, szerintem. N30
3/17 anonim válasza:
Minden szülő más,jobb lenne,ha anyuddal megbeszélnéd ezt mondjuk négy szem közt. Mivel nem ismerjük a szüleidet,így igazából mindegy,hogy ki mit ír,úgy is anyud fog dönteni.
4/17 anonim válasza:
Nem! Hogy miért? Minden gyereknek a saját ágyában a helye. Majd olyan 3-4 év múlva már alhatna nálad a pasid.
5/17 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék, ha a 14 éves fiú szülei és a te szüleid közül senkinek nem lenne furcsa, hogy a gyerekek együtt akarnak aludni. 4 felnőtt közül egynek csak van esze!
6/17 anonim válasza:
1-es...indokot is kért...Amúgy én 15 vagyok.
Ha a szüleid otthon lesznek mikor te a fiúval és ott is maradnának, akkor szerintem miért ne?Ha a szülők mindent látnak amit ti műveltek akkor nem értem mi akadálya lenne..de amúgy lényegtelen hisz úgy is anyudon áll vagy bukik a dolog :DD
7/17 anonim válasza:
Nem. Pedig csak 25 vagyok. Nem, semmikepp.
8/17 anonim válasza:
1-es vagyok. Tudnak előző nap délután is találkozni és másnap reggel is. De ottalvás nem szügséges. Ennyi az indoklás.
9/17 anonim válasza:
miért ne aludhatna? ha barátok vagytok szerintem anyud megengedi:) 16/l
10/17 anonim válasza:
Nem kamasz vagy es a nem szexelnenk elegge hihetetlen. Orizni meg ugyse lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!