SZÜLÔK! Megengednétek ezt a 14 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
Én vagyok a 14 éves lány. Szeretném ha holnap itt aludna egy fiú, nagyon jòban vagyunk. NEM szeretnénk szexelni. A fiú is 14 éves. Anyàèk otthon lennének. Anyut még nem kèrdeztem. Apa pedig csak annyit mond: Kèrdezd meg anyádat. Anyukák, megengednètek ezt a lànyotoknak? A vàlaszaitokat indokoljátok meg.
Köszönöm
2014. jan. 17. 16:34
11/17 anonim válasza:
Gyerek kint a kaapen te meg a sajat agyadban ugy hogy az ajtot leveszem a helyerol. :D Amugy nem.
25
12/17 anonim válasza:
Nem,de miért akarnád,hogy ott aludjon? Szerintem ha egy fiú barát akit már kicsi korod óta ismernek a szülők és a nappaliban alszik,akkor talán ha mondjuk nem tud hazamenni vagy ilyesmi,de amúgy még egy 16 évesnek sem engedném,hogy barátjával aludjon,mert korai,és azért sem,mert 14-16 éves gyerek kapcsolatába nem fér bele.
13/17 anonim válasza:
attól függ mióta barát... ha azért ennyire jó barát, mert a szüleitek barátok és így ismerkedtetek meg már pici korotoktól fogva, akkor igen.. én megengedném, hisz ismerném a fiút is... de külön szobában kéne aludnotok :) ha pár éves barátság a ti részetekről, szülőknek nincs közük hozzá, akkor nem... csak azért, mert fiatalok vagytok még ehhez... tudod az egy dolog, hogy mit terveztek (nincs szex) de ha már ott van veled egy szobában, bármi előfordulhat... persze azért mi felnőttek valljuk be ha valaki meg akarja tenni, meg is fogja.. nem kell ahhoz egymásnál aludni... de azért nem adnék rá esélyt, hogy pont akkor pont így, ennyire korán veszítsd el a szüzességed... előttem szólóhoz szólnék (ha addig nem lesz több válasz :) ) én 16 évesen aludtam először a barátomnál akivel akkor már 1 éve együtt voltunk... még 1 év kellett ahhoz, hogy le is feküdjünk egymással! Egyszerűen csak jó volt összebújva aludni.. na jó petting volt:) de 17 voltam mikor először szexeltünk... szóval ez felfogás-nevelés kérdése... nem feltétlenül jelenti az együtt alvást a szex...:)
14/17 anonim válasza:
Azt hiszem nem. Nyilván nem tudnám megakadályozni, hogy a lányom szexeljen, nem is ez a lényeg, hanem hogy teljesen felesleges egymásnál aludni. Miért akarod, hogy ott aludjon? Nap közben nem tudtok mindent megcsinálni/megbeszélni, amit éjszaka lehet? Főleg, hogy az éjszaka nagy részében alszik az ember.
15/17 anonim válasza:
Lehet, h te úgy gondolod, h nem.lesz szex, de hogy a fiú ezt máshogy gondolja, arra a nyakamat teszem.
Félretéve, hogy ki mit hisz: 14 éves korban mindenki aludjon egyedül a saját, unalmas ágyában.
16/17 anonim válasza:
A szüleid nem hülyék! Tudják, hogy abból nem csak alvás lenne! Szóval nem engedném!!!
17/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Bár az is igaz, hogy szexelni bárhol lehet, ha annyira akartok. És ha kölcsönös beleegyezéssel történik, akkor a törvény is engedi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!