Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha te vagy szüleid későn...

Ha te vagy szüleid későn szültek,korán meghaltak?vagy a gyerek tovább éltet?

Figyelt kérdés
Apám 42 volt mikor születtem legkisebb gyerekként.csak 14 voltam mikor meghalt rákban.én ssjnos már 36 vagyok,hogy az utolsó gyereket várom.aggódom hogy ki tudja mi is 50 évesen meghalunk,mint jópáran a családból.ha későn szültél,és már nagyok a gyerekeid,mit gondolsz mrgéred hogy az unokáid felnőjenek? Szüleid meddig éltek ha későn szültek,vagy még jól vannak? Vannak pozitív történetek? Igaz az hogy aki későn nevel gyereket az tovább él? Vagy csak álhír?
2020. jún. 10. 02:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Kersztapám keresztanyám férjem apja is 54-55 évesen haltak meg

Mindenhol 20 alatti volt a gyerek

Nagymamàmnak sok gyereke volt, anyut 42évesen vállalta.. 78 évesen hunyt el.

Szerintem nem ezen múlik

Férjem nagyapja 91 éves

2020. jún. 10. 13:28
 12/18 anonim ***** válasza:
16%

11 #vagyok

De Pl az osztálytársamnak 60 felett voltak gimiben a szülei..

Párja sincs komoly, nemhogy gyerek/31 éves volt amikor meghaltak/

2020. jún. 10. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

6# tehát azért nem kéne gyereket vállalnia már ennyi idősen senkinek, mert akkor nem látja az unokáját?🙄 Inkább se gyerek se unoka... Aha értem 😀 ez aztán az érv... Abba belegondoltál, hogy ha máshogy csinálják, akkor meg azért nem tud segíteni a nagyi mert még javában dolgozik? (mellesleg nem a nagyszülők nyakára szeretnék szülni, és amúgy is messze vannak).

Anyósom 19 évesen szülte a párom, tehát nem igen tud majd segíteni. Anyukám 34 volt mikor én születtem, és szerencsére még tesóm is lett, akkor már 38volt. Apukám ugyannyi. Szerencsére élnek még. Remélem még sokáig. Persze benne van a pakliban, hogy nem látják az unokájukat felnőni, és be látom, hogy erre anyósomnak aki most lett csak 51,több esélye van,de nem gondolom, hogy emiatt kár volt megszületnem😀 Ja és jut eszembe, manapság elég sokan fel merik vállalni, hogy nem akarnak gyereket. Most ne szüljek hátha a gyerekem majd nem akar gyereket? Nevetséges... Akkor majd utazgatok a férjemmel, nem fogok kétségbe esni.

2020. jún. 10. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
15%

Azert ne szulj 40felett mert kioregedett leszel mire a gyereked tinikent tanacsot kerne,

43evesen szulni, dejo anyatol megkerdezem 17evesen milyen szerelmesnek lenni, ja nem mert 60eves

Ez a nevetseges!

2020. jún. 10. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell minden 60 évest temetni, ha egészségesen élnek akkor még simán lehetnek jó karban es állhat még előttük 20 év.
2020. jún. 10. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
14# és 60 évesen miért ne tudhatná??
2020. jún. 10. 22:57
 17/18 anonim ***** válasza:
88%
🤦Vannak itt érdekes válaszok. Biztos én vagyok a h.lye, de sose kérdeztem meg anyámat, hogy milyen szerelmesnek lenni, pláne nem 17 évesen, amikor magam is az voltam😂 Pedig biztos tudta volna a választ, mert 22 évesen szült. Bezzeg a 60 évesek! Honnan tudnák? A memóriagyógyszert is elfelejtik bevenni. (Barátnőm 25 évesen szült, a gyerek most 15, de tőle aztán kérdezhetné, mert sose volt szerelmes. Most akkor dugja vissza a gyereket?😄)
2020. jún. 10. 23:55
 18/18 anonim ***** válasza:
89%
Apukám 43 volt amikor születtem. 74 évesen itt hagyott minket sajnos, akkor 31 éves voltam. Borzasztóan hiányzik. Nyilván akkor is fájna ha 94 lett volna. Azt meg nem lehet tudni kinek mikor jön el az idő. A nagymamám még mindig él, 93 éves és egész jól van. Anyukám meg pazarul van azt leszámítva, hogy élete társa már nincs vele. Én korábban szültem, de mégis meghalhatok 10 év múlva. Kár a jövőn rettegni. Élvezzük a pillanatot.
2020. jún. 11. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!