10éves fiam mondta ma hogy csak azért szültem őket,a tesóját is,mert pénzt kapok utánuk.És amúgy se mondjam meg mit csináljon meg mikor,mert ő parancsol,nem én.
Tény és való,hogy az apukájuk sokat dolgozik,hogy mindenünk meglegyen,én még itthon vagyok a kisebbel,meg ugye most vele is,de szerintem ez akkor sem normális dolog.
És te ezt csak úgy szó nélkül hagytad, miután ilyen baromságot mondott? Tényleg, ki az úr a háznál, ha a gyerek ilyet megengedhet magának?
2020. jún. 9. 15:22
2/33 anonim válasza:
Lett valami következménye ennek az igencsak szemtelen, pimasz megnyilvánulásának? Mert ha nem, akkor az a meglátásom, hogy a gyerek igazat mondott. Legalábbis nálatok ez a helyzet, sajnos. Ki van nyalva a hátsójuk, ezért még ezt a stílust is megengedheti magának. Bár már elég késő, de talán el kéne kezdeni végre nevelni. Nem vagyok a verés híve, de ezért a mondatáért szájon vágtam volna - már persze, ha nem igaz, amit mondott.
2020. jún. 9. 15:24
3/33 A kérdező kommentje:
Dehogy hagytam szó nélkül!De bevallom hirtelen köpni-nyelni nem tudtam,egy jó nagy füles volt az első reakcióm,ha szép ha nem
2020. jún. 9. 15:25
4/33 anonim válasza:
És erre őméltósága, mint a ház ura, mit reagált? Az se jó, ha ilyet mond, de a nagy gond az, ha tényleg így is gondolja. Rájött, hogy túlment egy határon vagy csak bedurcizott?
2020. jún. 9. 15:28
5/33 A kérdező kommentje:
Apa dolgozik,én csak itthon vagyok.se sírás se semmi,ennyi volt a válasz
2020. jún. 9. 15:30
6/33 Savlekotő válasza:
Valószínű apát másolja a gyermek,apa el nyom téged így ő is jogot formál arra hogy elnyomjon úgymond. Nem ütni kell,hanem el gondolkodni hogy egy 10 éves fiú miért jut ide el hogy jogot formál arra hogy az anyjának ő parancsoljon.. Itt komplex probléma lesz,ez már csak a tünete a valódi problémának.
70F
2020. jún. 9. 15:33
7/33 anonim válasza:
Nos, ha te csak otthon vagy, akkor mostantól bevezethetnéd, hogy csináljon mindent magának. Főzzön, mosson, takarítson. Saját magadnak csinálsz ételt, mosol magadra, takarítod az ő szobáján kívül a lakást, és nem kap pénzt, hogy rendeljen. Csinálja meg magának, ha te csak otthon vagy, mert olyan egyszerű. 10 évesen egy rántottát, szendvicset nem nagy dolog megcsinálni, a takarítástól sem törik le a keze.
2020. jún. 9. 15:34
8/33 anonim válasza:
Ez a 70F valahogy minden kérdést megtalál
2020. jún. 9. 15:40
9/33 anonim válasza:
Jól tetted ,én halmazati büntetésnek nem vennék neki semmit se finomságot se semmi olyat amit szeret vagy szeretné megkapni.de nem fontos . illetve éreztetném a 10 évesel hogy ki a fönök .
2020. jún. 9. 15:43
10/33 anonim válasza:
Egyébként, az már csak mellékes, hogy jelenlegi helyzetben ő is csak otthon van, nincs az, hogy iskolába járás.
Támogatom az előttem író ötletét, hogy nincs finomság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!