Szocpolt hogyan kell intézni pontosan, mitől függ, mit kell felmutatni és mennyi jár két gyerek után? Intézte itt valaki ezt mostanában? Mennyire bonyolult?
Figyelt kérdés
Olvasgattam már több oldalon de mindig mást írtak. Olyanok véleménye érdekelne főleg akik most nemrég ígényelték, vagy ismernek olyat aki most igényelte.2013. máj. 2. 19:28
1/10 anonim válasza:
Most lesz változtatva, így jelenleg nincs szocpol.
Egyébként házasnak kell lenni, 40. évet év alatt, és 2 gyerekre olyan 1,5 millió körül számíthatok.
2/10 anonim válasza:
Házasnak kell lenni, feltétel, hogy a házat mindketten tulajdonosként vegyétek. (Tehát, egyikőtök 1/1 az nem jó) Más lakástulajdona egyikőtöknek sem lehet.
Munkaviszonyt kell igazolni, meg, hogy nincs köztartozásotok.
Jelenleg Lakásépítési Támogatás a neve, így nézz utána.
Kb. 1,3-1,5 millió körül van.
3/10 anonim válasza:
Egy gyerekre jár vagy fog járni szocpol?
4/10 anonim válasza:
Ha vállalod, hogy (azt hiszem) 4 éven belül szülsz még egy gyereket.
5/10 anonim válasza:
Eddig ami volt abban nem járt, és szerintem továbbra sem fog. Elvileg csak az lesz a változás, hogy nem csak építésűre lehet majd felvenni. De ki tudja majd kiderül.
6/10 anonim válasza:
Úgy értem, ha csak egy gyereket vállal az ember. Nekem nincs jelenleg, de csak egy gyerekben gondolkodunk. Így gondolom nem jár és nem is fog, mi? :/
7/10 anonim válasza:
Nem egy gyerekre nem jár szocpol.
9/10 anonim válasza:
Gyerek nélkül is jár szocpol, de ha jól tudom 4 éven belül megkell születnie.
Szocpolt pedig csak újépítésű házra adnak, és ne legyetek a neveteken ház!
10/10 anonim válasza:
Bocsi, hogy íg közbepofázok, de!
Három gyerekre, lakásfelújításra hogy jár?
Ott is számít, hogy kinek a nevén van, vagy, hogy van-e haszonélvező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!