Ha te vagy szüleid későn szültek,korán meghaltak?vagy a
gyerek tovább éltet?
Figyelt kérdés
Apám 42 volt mikor születtem legkisebb gyerekként.csak 14 voltam mikor meghalt rákban.én ssjnos már 36 vagyok,hogy az utolsó gyereket várom.aggódom hogy ki tudja mi is 50 évesen meghalunk,mint jópáran a családból.ha későn szültél,és már nagyok a gyerekeid,mit gondolsz mrgéred hogy az unokáid felnőjenek? Szüleid meddig éltek ha későn szültek,vagy még jól vannak? Vannak pozitív történetek? Igaz az hogy aki későn nevel gyereket az tovább él? Vagy csak álhír?
40 volt anyu mikor megszülettem. Most 28 vagyok, mint a ketten élnek még. Anyu 68, apu 74. Jó egészségi állapotban vannak, egyik sem beteg szerencsére.
2020. jún. 10. 05:31
2/18 anonim válasza:
Anya 43 éves volt amikor születtem, apa 37 volt. Most 20 vagyok, mindketten élnek és virulnak, még mindig futnak maratonokat, járnak túrázni, bicikliznek, úsznak, egy szóval aktívak. Mindketten nagyon egészségesek, sok huszonéves is megirigyelné őket és szinte sosem betegek.
2020. jún. 10. 05:48
3/18 anonim válasza:
22 év van köztük, apu 46 volt, mikor születtem, anyu 24. Most apu 76, aktívan dolgozik még a saját vállalkozásaiban, amihez díjat utazik is belföldön.
2020. jún. 10. 06:07
4/18 anonim válasza:
Èn 35 voltam amikor szültem. Most egy éves lesz a gyerekünk. Èn is paráztam azon, hogy nem érjük meg, amire felnö.
De aztán belegondoltam, hogy mindketten aktívak vagyunk, sportolunk, egészségesen élünk.
Most ez még több figyelmet kap, okosan vagyunk aktívak, mert muszáj karban tartanunk magunkat a gyermekünkért. Szerintem ne aggódj, hanem élj aktívan és egészségesen amennyire tudsz. A gyerekvállalás kicsit kitolódott, nekünk a baráti társaságunkban többen is vannak akik 40 éves koruk körül vállalták az elsö gyereket, aztán 1-2 év múlva még egyet.
2020. jún. 10. 06:42
5/18 anonim válasza:
A másik oldalról meg: apám 31 volt, amikor születtem, én vagyok a kisebbik gyerek, mégis meghalt 55 évesen (szívroham). A férjem apja szintén 55 évesen halt meg (ugyanúgy szívrohamban), csak náluk még hamarabb jött a baba (a férjem egyedüli gyerek, talán 27-28 volt az apja, amikor született). Az életmód többet számít, mint az, hogy hány éves korodban jön a gyerek. Balesetek, csúnya betegségek (mint pl rák) meg bármikor érhetnek, sajnos az élet önmagában nem egy biztonságos játék. Ha egészségesen élsz, sportolsz, nem vagy túlsúlyos, nem dohányzol, akkor már növelted a várható élettartamod olyan +20 évvel (apám is és a férjem apja is erős dohányosok voltak, apósom alkoholista is mellé, apám csak simán túlsúlyos). Simán megérheted az unokáidat, ha odafigyelsz, csak már most el kell kezdeni a dolgot. Szerintem az hülyeség, hogy valaki amiatt élne hosszabb (vagy rövidebb) ideig, mert X kora felett/alatt született a gyereke.
2020. jún. 10. 08:19
6/18 anonim válasza:
Oke, hogy valaki 40felett talalja meg az igazit.... de ha majd a ti gyerekeitek koveti a peldat, mit sok csaladban, 80leszel mire unoka lesz.
Megered? Tudsz majd valamiben segiteni?
Ezeket at kene gondolni... persze ha nem erdekel az unoka dolog, akkor szulj 40felett. A kerdes latod e diplomazni a sajat lanyod-fiad.
Apam ezt csinalja most.
Nekem mar van egy 3eves gyerekem.
Apamnak most kozel 50evesen lesz az uj felesegetol... szep!
2020. jún. 10. 09:24
7/18 anonim válasza:
Persze, mindeki meghalhat fiatalon is, mégis az én osztályomból az a két férfi nem élte meg a gyereke diplomaosztóját, akik 45 felett vállalták a gyereküket.
2020. jún. 10. 10:08
8/18 anonim válasza:
Szerintem a szüleim még ki fogjak bírni azt a 4 évet a diplomámig. :D
Figyelnek az egészségükre, rengeteget mozognak es kb 10-20 évvel fiatalabbnak szokták nézni őket. Életmód es genetika kérdése a dolog, de főleg életmódé
2es voltam
2020. jún. 10. 10:14
9/18 anonim válasza:
8as, ugy legyen! Kivanom a gyerekeidet is lassak legalabb 1x
2020. jún. 10. 10:44
10/18 anonim válasza:
Meddő vagyok és az egesz gyerekvállalás/örökbefogadás téma hidegen hagy szóval azon nem kell izgulniuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!