Elvált Anyukák! Ti beleegyeznétek abba hogy a gyerek nagymamája vagy más rokon megy a gyerekért a láthatáskor ha annyira megromlott a kapcsolat az exxel?
Egy vitához minimum 2 ember kell. Ha nem állsz bele, nem lesz vita.
Odamész, a gyereket átveszed a kapuban, nem reagálsz semmire és szevasz!
Nem is lehet megtiltani jogilag.
Amúgy, ha vitáznátok akjor tényleg ez a legjobb nem kell a gyerek elött...
Jogilag meglehet tiltani h mas menjen a gyerekert vagy hozza. A lathatas az apa es a gyerek kozott van!
En szemely szerint nem adnam oda. Mondjuk 270km laknak szal kivitelezhetetlen lenne.
Tévedsz utolsó, nem lehet, max nyomós indokkal eltiltani valakitől a gyereket.
Nálunk is bepróbálkozott ezzel anyuka, hogy nem akarta nekem odaadni a gyereket, mikor apuka dolgozott és később végzett.
Tudod mi történt? Kiröhögte a bíró anyukát, pedig én 'csak' egy második feleség vagyok, nem pedig egy nagymama.
Nem tiltod el ezzel az apatol. Csak nem adod oda masnak a gyereket. Az apa es a gyerek kozott van a lathatas szal az apa emelje fel a feneket es menjen a gyerekert el.
Jogilag nem vagy koteles egy kozvetitonek atadni a gyereket.
Szoval nyugodtan pontozz le de ez az igazsag. Leven en direkt rakerdeztem erre 2 eve mikor valtam.
Jó hülyeséget mondtak neked.
Ha apuka akadályoztatva van, akkor oda kell adja pl. nagyinak de feleségnek is.
Szóval pontozgass bátran, ha ez a fixációd, attól még nincs igazad. ;)
Ezzel mi 'nyertünk' már bíróságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!