17 éves vagyok de a szüleim még mindíg kihatással vannak a lelkemre.Mit tegyek?
Tiszteled a szüleidet és látszik, hogy megvan még a tekintély! Ez jó!
Ők veszekednek a gyerek előtt az meg őket minősíti... :/
Egy könyv, amit bár olvasgattam volna 17 évesen! : 12 szabály az élethez
Ebook és papír formában is elérhető.
Én 25 éves vagyok, már nem élek otthon, de a mai napig megvisel minden alkalommal, ha hallom, hogy otthon valami feszültség van.
Szerintem ez embertípus kérdése, van akinek soha nem múlik el, de idővel megtanulod helyre tenni magadban ezeket.
Egész életedben hatással lesznek rád a szüleid, sjanos vagy hála Istennek - kiválaszthatod, hogy melyik.
Az a problémád, hogy veszekednek - megnyugodhatsz, minden házaspár veszekszik, mert ez hozzátartozik egyes problémáknak a megoldásához. Az a fontos, hogy megbékélnek-e utána. Remélem, hogy igen...
Már elég idős vagy hozzá, hogy látod a hibáikat, amiket elkövetnek az életben - gondolj arra, hogy ők is emberek, és az emberek hibáznak, ahogy te is biztosan sokat hibáztál és még sokat is fogsz hibázni a további életed során.
Inkább próbálj tanulni tőlük: vedd át, amit jól csinálnak és kerüld el, amit rosszul csinálnak. És tiszteld őket, ez a boldog élet kulcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!