Lányom (17éves) édesapja a láthatás reggelén közölte nem tud jönni mert nem indul az autója. Köteles vagyok pótolni a láthatást? Tudni kell van a feleségének is autója és van egy motorja. Tehát meg tudta volna oldani, hogy eljöjjön a lányunkért.
Van ilyen.
Lehet, hogy a feleségének szüksége volt az autóra, a motorra meg gondolom nem akarta a gyereket felültetni. Nem vagyok benne jártas, de szerintem nem is engedélyezett.
Döntsd el, hogy a gyerekednek mi a jó, ne a te kicsinyes, személyes bosszúd irányítson!
A lányod szeretné látni az apukáját? Miért ne engednéd, hogy normálisan tartsák a kapcsolatot.
Bárkivel előfordulhat, hogy elromlik az autója. Nem kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni.
Nagyon rosszindulatú vagy.
1. Előfordul, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
2. Igen, köteles vagy.
3. Egy 17 éves esetében egyébként is elég nevetséges, hogy te akarod eldönteni, engeded-e, vagy sem.
egy fiatal felnőtt helyett mért teakarod eldönteni, hogy találkozik-e az apjával?
ne legyél már ilyen hlye.
Alapban nem értem!
Akinek nincs autója, az soha nem látja a gyerekét?
A 17 éves lányod felül egy járműre és elmegy az apjához!...ha akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!