Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvált Anyukák! Ti beleegyezné...

Elvált Anyukák! Ti beleegyeznétek abba hogy a gyerek nagymamája vagy más rokon megy a gyerekért a láthatáskor ha annyira megromlott a kapcsolat az exxel?

Figyelt kérdés
Természetesen a gyerek az apjával lenne a láthatáskor, csak nem ő menne a gyerekért meg nem ő vinné vissza, mivel abból csak a vita lenne
2020. jún. 7. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

nalam meg az veszitett 😂

A gyamugy es a birosag is kiemelte h ha nem apuka jon nem vagyok koteles odaadni a gyereket.

Ennyit a birosagrol...

2020. jún. 7. 21:21
 12/18 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha kimondottan a gyerek érdeke lenne hogy ne az apa menjen oda, bizonyíték is van rá, hogy abból csak a gond van. A gyámügy kötelezheti rá, hogy másnak odaadja a gyereket? Az a helyzet, hogy az anya csak azért ragaszkodik ahhoz, hogy az apa menjen személyesen a gyerekért, hogy csinálhassa a cirkuszt meg kötözködhessen, mivel képtelen túltenni magát azon, hogy már nincsenek együtt
2020. jún. 7. 23:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Az 5-ös leírta világosan a megoldást!

Nem igaz, hogy egy felnőtt ember nem tud kezelni egy helyzetet!

2020. jún. 8. 06:31
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
10-es, de itt apuka nincs akadályoztatva, csak szimplán konfliktuskerülő, mint a hímneműek 99%-a. Ezért senki nem foga kötelezni az anyát, hogy másnak adja át a gyereket.
2020. jún. 8. 08:46
 15/18 A kérdező kommentje:
És amúgy mért is olyan nagy baj az ha apuka konfliktuskerülő? Sztem a láthatás nem azért van, hogy 2 hetente anyuka ráolvashassa az eddigi sérelmeit 200adszor is a gyerek szeme láttára. Nem mellesleg nem értem, hogy anyukának miért is nem mindegy, hogy ki veszi át a gyereket, pláne mikor rokonról van szó ugyanúgy. Ja és hozzáteszem még egyszer, olyan rokonokról beszélünk, akinek egyébként láthatáson kívül odaadja a gyereket.
2020. jún. 8. 10:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt elég sérelmem (anyuka vagyok) de eszembe nem jutott a válás után ezeket, a pasi ingét markolva sorolni.

Nem is voltam kíváncsi rá, ezért amikor jött, dudált, a gyerek kiment hozzá, én meg az ablakból néztem, hogy rendjén elindulnak.

Fordított esetben, ha nekem állna le valaki hadoválni, megfogom a gyereket és szó nélkül elmegyek.

Mit nem lehet ezen megérteni és bonyolítani az X rokon életét is?

2020. jún. 8. 11:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Bele mennek, a nagynak is van amúgy lathatasi joga. Ha meg jó a kapcsolat miért ne?
2020. jún. 8. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt értem hogy olyan rokon akire rabizza a gyermekét. De azért az a mondatod durva, hogy nem mindegy kinek adja oda". Nem,nem mindegy. Te bárkinek odaadod? Ha az apas lathatas van menjen erte az apja mert nem mindegy hogy kinek adja oda.
2020. nov. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!