Hová tart így az életem gyerek nélkül?
Akkor most már döntsük el, hogy azt tartod primitívnek, ha valaki háztartásbeli és főállású anya, vagy azt, ha valaki rá akarja erőltetni a másikra a saját életvitelét és csak arról tud beszélni. Mert ehhez még gyerek se kell, elég ha valaminek a megszállottja.
Nem mindegy, utóbbit én sem díjazom, az első része viszont csak az adott családra tartozik. Szerintem te se örülnél, ha idegenek akarnák megmondani, hogyan éld az életed és hogyan legyél boldog.
Ahhoz nem kell gyerek, hogy valaki rá akarja erőltetni a másikra az elképzelését, és csak az körül forogjon az élete. Ide is hány gyerektelen téved rendszeresen, akik alpári módon bizonygatják újra és újra hogy az ő életük mennyivel jobb gyerek nélkül, és a gyerekesek mind irigyek rájuk. Meg hogy az ő életcéljuk bezzeg nem a szaporodás. Aztán ha megkérdenéd mivel tölti a napjait olyan kliséket írnának hogy elmegy dolgozni ahol átlag beosztott mint mindenki, van kutyája, szeret utazni, meg nyelveket tanul. Na puff...mint kb egy átlag gyerekkel rendelkező.
Persze tisztelet a kivételnek, sokan normálisan leírják nekik miért nem kell, és pont. Nem is velük van a gond.
Csak ez ilyen kettősmérce szokott leni, hogy ha valaki le meri írni hogy szeretne gyereket, szeret anya lenni, annak már tuti csak a szaporodás lehet az életcélja,
a gyerektelen meg mindig valami nobel díj jelöltes, akik nagy dolgokra hivatottak. Persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!