Anyaként ez túlzás? Pláne ennyi idősen?
9 és 2 éves gyerekeim vannak.
Eddig csak hajat festettem 4 hetente a fodrásszal. Most már 4 hetente járok kozmetikushoz szemöldök festésre és bajusz gyantára. De most szeretnék 4 hetente járni géllakkozásra.
Szerintetek ez már túlzás?
Ti milyen gyakran jártok fodrászhoz, kozmetikushoz illetve körmöshoz?
32 éves vagyok.
Fodrászhoz évente kétszer járok hajat vágatni. Nem festetem, szép az eredeti hajszínem, illetve egészséges, derékig érő.
Kozmetikushoz nem járok, magam szőrtelenítek, a szemöldökömet is magam szedem, illetve a bőröm is szép, nem szorul kozmetikusra, itthon szoktam az arcomat is kezelni bizonyos időközönként, ha úgy van.
A körmeim is eredetiek. Sajnálom a műkörmökre a pénzt, pedig szeretnék. De olyan gyorsan nőnek a körmeim, hogy inkább azt a pénzt elteszem másra, mert 2 hetente több majd 5 ezer forintot én ki nem adok a körmökért.
Nekem a smink, a ruhák és a cipők a gyengéim. :D
Egyébként semmi kivetni valót nem találok kérdező abban, amit írsz. Egy nő, azzal hogy anyává válik, nem szűnik meg nőnek lenni. :)
Szegény ..nem valami " kedves" jóakaró pl szomszed neni szolt be hogy jajj hát 2 gyerekes anyukakent..bla bla bla.
Azok szoktak ilyet. De amugy ha nem ezen az összegen múlik hogy ne haljatok ehen( nyilvan nem csak sarkítok) akkor menj nyugodtan. Kell a kikapcs. Engem tokre feltölt hogy ha elemgyek körmöshöz. Adj magadra nyugodtan, hiszen biztos te is mindent megteszel a családért, egy gyerek igy is sok" áldozattal" jár. Erezd jol magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!