Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti ezt hogy bírnátok ki?

Anyukák! Ti ezt hogy bírnátok ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van két gyermekem, kislányom 4 hónapos kisfiam jövő hónapban lesz 2 éves. Már 34.napja nem láttam őket.. És még egy jó ideig sajnos nem is fogom. (Nem, nem hagytam el őket, kórházban fekszem, csúnya fertőző betegség) Eredményeim szerint még egy hónapot minimum itt töltök, én meg már kezdek bekattanni. Végig sírom a napokat, annyira hiányoznak hogy fizikailag fáj már, kisfiam ráadásul szörnyen anyás, csoda hogy eddig is bírta nélkülem.. Mit tanácsoltok hogy vészeljem át ezt az időszakot? Már ez így is rengeteg egy anyának a gyerekei nélkül és fordítva is, nem tudom hogy bírok ki még ki tudja mennyi időt.. 😭
2020. máj. 28. 17:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
2 ès fèl hònapig tartò laz, az nem semmi, ami azt okozza, az közrejatszhat a lassú gyògyulàsban. Ha nem adnak teljeskörű tàlyekoztatast ismètelt ìràsbeli kérèsre sem, èrdemes a betegjogi kèpviselőt megkeresni.
2020. máj. 28. 20:01
 22/23 A kérdező kommentje:

#20 Igazából lehet, de én másra is gondolok. Még egy éve volt egy többedszeri spontán pneumathorax miatti Wats műtétem, ahol az operáló doki ügyesen lenyesett egy jó darabot ebből az "alvó tbc-ből", és én erre tudok gondolni, hogy szétszóródtak a bacilusok, csak mire komolyabb tüneteket produkált már késő volt.. De mivel ezt sajnos bizonyítani nem tudom így megtartom magamnak :)

Tényleg szuper ötletek, köszönöm szépen hálás vagyok!

2020. máj. 28. 20:04
 23/23 A kérdező kommentje:
#21 Annyit mondtak rá, hogy ez okozza, és hogy majd az antibiotikumoktól elmúlik
2020. máj. 28. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!