Anyukák! Ti ezt hogy bírnátok ki?
Nincs ebben semmi szègyellnivalò, ÁLTALÀBAN rossz higiéniàs közegben terjed, de nem kizàròlag. Ès mivel Indiàban antibiotikummal gyorsítjàk a haszonàllatok növekedèsèt, onnan jöhetnek erősebb törzsek. Azèrt èrdemes àtbeszèlni, màsodvèlemènyeztetni a kezelèsi terved, hogy melyik antibiotikum lenne a leghatèkonyab, vagy van-e màs tènyező, ami hàtràltatja a gyógyulasodat. Egyèbkent a leìrtak alapjàn sajnos tènyleg megalapozott az elkülönítesed. Aktìv TBC-vel mèg szoptatni sem lehet.
A gyerekekkel skypeolnèk sokat, a gyerekekkel hany ember van most? Ha nagyszülő, nagynèni, nagybacsi tud segìteni, akkor rengeteg figyelmet rudnak kapni. Ha fix ember vigyàz ràjuk, nem passzoljàk őket körbe, a kicsit hordozzàk, a nagy sok minősègi időt kap, az nekik segíthet. Neked az, ha nezegeted a kèpeiket, elvonod a figyelmed videòzassal, valami jàtèkkal, esetleg tanulsz valamit,talàn egyszerűbb kibìrni.
#13 Szűrtek mindenkit, gyerekeknek röntgen mellett mantoux próbát csináltak (pontosabban csak a nagynak, kicsi nem sokkal előtte kapta a BCG oltast)
Szerencsére nem kapták el. Sem a családtagok sem a gyerekek
#14 én ezt sajnos egy személytől kaptam el aki aktív tbc-s volt, csak még akkor nem tudott róla
Én voltam az egyetlen a családban aki elkapta, tehát nekem ez régebbi keletű, csak akkor (5 éve) hamar felfedezték gondozóban, és otthoni kezelést kaptam 1 évig. Tehát a baktérium már adott volt, most 5 év után "fellángolt" és elég csúnyán elszaporodott.. :(
Köszönöm szépen a tanácsaidat!!
#16 Annyit tudok amennyit elmondtak. Bal oldalt férfi tenyérnyi beszűrődés, jobb oldalt elszórtan gócok..
34 napja pozitív a köpet, reménykedtem benne pedig hogy mostanra ez változik, de sajnos nem..A lázra meg csak annyit mondanak, hogy majd elmúlik. Nekem ez 2,5 hónap után kicsit kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!