Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti ezt hogy bírnátok ki?

Anyukák! Ti ezt hogy bírnátok ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van két gyermekem, kislányom 4 hónapos kisfiam jövő hónapban lesz 2 éves. Már 34.napja nem láttam őket.. És még egy jó ideig sajnos nem is fogom. (Nem, nem hagytam el őket, kórházban fekszem, csúnya fertőző betegség) Eredményeim szerint még egy hónapot minimum itt töltök, én meg már kezdek bekattanni. Végig sírom a napokat, annyira hiányoznak hogy fizikailag fáj már, kisfiam ráadásul szörnyen anyás, csoda hogy eddig is bírta nélkülem.. Mit tanácsoltok hogy vészeljem át ezt az időszakot? Már ez így is rengeteg egy anyának a gyerekei nélkül és fordítva is, nem tudom hogy bírok ki még ki tudja mennyi időt.. 😭
2020. máj. 28. 17:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Antibiotikumra reagàlnia kène. Nagyon hosszú ideje nem gyógyulsz. Van valami alapbetegsèget, vagy rezisztens/ùj törzset kaptàl el? Nagyon sajnàlom, ami veled történik. :'(
2020. máj. 28. 19:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Ez az hogy kellene, röntgen is mutatja a javulást viszont 2,5 hónapja tart a lázam tőle.. Azt még nem tudjuk rezisztens vagyok -e, jövőhéten jön a tenyésztés eredménye. 3 antibiotikum kombinációját kapom, de valószínűleg valamelyik nem igazán használ :(
2020. máj. 28. 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek hogy nem kaptak el?
2020. máj. 28. 19:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi szègyellnivalò, ÁLTALÀBAN rossz higiéniàs közegben terjed, de nem kizàròlag. Ès mivel Indiàban antibiotikummal gyorsítjàk a haszonàllatok növekedèsèt, onnan jöhetnek erősebb törzsek. Azèrt èrdemes àtbeszèlni, màsodvèlemènyeztetni a kezelèsi terved, hogy melyik antibiotikum lenne a leghatèkonyab, vagy van-e màs tènyező, ami hàtràltatja a gyógyulasodat. Egyèbkent a leìrtak alapjàn sajnos tènyleg megalapozott az elkülönítesed. Aktìv TBC-vel mèg szoptatni sem lehet.

A gyerekekkel skypeolnèk sokat, a gyerekekkel hany ember van most? Ha nagyszülő, nagynèni, nagybacsi tud segìteni, akkor rengeteg figyelmet rudnak kapni. Ha fix ember vigyàz ràjuk, nem passzoljàk őket körbe, a kicsit hordozzàk, a nagy sok minősègi időt kap, az nekik segíthet. Neked az, ha nezegeted a kèpeiket, elvonod a figyelmed videòzassal, valami jàtèkkal, esetleg tanulsz valamit,talàn egyszerűbb kibìrni.

2020. máj. 28. 19:46
 15/23 A kérdező kommentje:

#13 Szűrtek mindenkit, gyerekeknek röntgen mellett mantoux próbát csináltak (pontosabban csak a nagynak, kicsi nem sokkal előtte kapta a BCG oltast)

Szerencsére nem kapták el. Sem a családtagok sem a gyerekek

2020. máj. 28. 19:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Gyulladàsos gòcot, autoimmun problèmàt, bàrmi màs eltèrèst, ami miatt ennyire lassan gyògyulsz, kerestek/talàltak a hàttèrben?
2020. máj. 28. 19:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pont az ő oltàsàból kiindulòan fertőződtèl, akkor specifikusan az ellen a törzs ellen kell az antibigyòt kikeresni.
2020. máj. 28. 19:50
 18/23 A kérdező kommentje:

#14 én ezt sajnos egy személytől kaptam el aki aktív tbc-s volt, csak még akkor nem tudott róla

Én voltam az egyetlen a családban aki elkapta, tehát nekem ez régebbi keletű, csak akkor (5 éve) hamar felfedezték gondozóban, és otthoni kezelést kaptam 1 évig. Tehát a baktérium már adott volt, most 5 év után "fellángolt" és elég csúnyán elszaporodott.. :(

Köszönöm szépen a tanácsaidat!!

2020. máj. 28. 19:50
 19/23 A kérdező kommentje:

#16 Annyit tudok amennyit elmondtak. Bal oldalt férfi tenyérnyi beszűrődés, jobb oldalt elszórtan gócok..

34 napja pozitív a köpet, reménykedtem benne pedig hogy mostanra ez változik, de sajnos nem..A lázra meg csak annyit mondanak, hogy majd elmúlik. Nekem ez 2,5 hónap után kicsit kevés

2020. máj. 28. 19:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a vàrandòssàg alatt kevèsbè működő immunrendszer miatt jött ki? Előző alkalommal is lassan gyógyultàl, sajnos ùgy làtszik tèged nagyon lever a làbadrol. Ha a gyerekekről minden nap kapsz egy beszàmolòt / naplòt , mit csinàltak aznap , mi ujat tanultak, fenykepek, az segìthet. Ha barkàcsolsz valami egyszerűt (papìrviràg, papìrpohàrbòl àllat) , levideòzod, es masnap a kisfiaddal megnèzi aki vigyaz rà, es leutànozzàk, ès te arròl kapsz videòt, az mindkettőtöknek segìthet. Mutathatsz olyat videòn, mintha lufit engednèl fel, kisfiadhoz pedig ,,leszàllhat", neked meg azt levideòzzàk.
2020. máj. 28. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!